Malo se zbunio

Zaboravni Sulejman Memo Haljevac: Zaboravio gdje je ostavio golf, pa prijavio krađu

Showbizz20.08.15, 09:45h

Zaboravni Sulejman Memo Haljevac: Zaboravio gdje je ostavio golf, pa prijavio krađu
Slikar Sulejman Memo Haljevac jučer ujutro je pripadnicima PU Centar prijavio da mu je neko ukrao golf šesticu koji se navodno nalazio u Kontromanićevoj ulici u sarajevskom naselju Marijin Dvor

 

Kasnije se ispostavilo da je Haljevac izgleda zaboravio gdje je ostavio vozilo, a kada se sjetio gdje se nalazi, otišao je u policiju i prijavio pronalazak vozila.

 

Navodno je Memin automobil u momentu "nestanka" bio parkiran u prostoru koji pripada autopraonici Bosnasport.

 

Operativni centar MUP-a KS-a potvrdio je da je prijavljen nestanak golfa VI iz Kotromanićeve ulice, te da je naknadno došao vlasnik i prijavio da je automobil pronašao. Uviđajem je utvrđeno da vozilo nije nasilno otvoreno ni pokrenuto, što znači da su upotrijebljeni ključevi za otvaranje i pokretanje vozila.

 

Jučer ujutro kontaktirali smo i Memu Haljevca koji je u kratkom telefonskom razgovoru rekao da se nalazi u policiji i rekao da je srećom vozilo našao u Ulici Valtera Perića.

 

Podsjetimo, sarajevski slikar Memo Haljevac je  pobjednik dva projekta srbijanskih tv-kuća - Izgubljeni i Farma 4, u kojima se poznate ličnosti duhovitošću i spontanošću natječu za glasove publike. Haljevac je nakon pobjede u Farmi duže vremena čekao obećanu nagradu od 50.000 eura.

 

(Oslobodjenje.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook