Foto/ Opasno zavodila na plaži

Grudi Vesne Zmijanac na izvol'te: Pripijena mokra bijela majica otkrila baš SVE...

DEPO PLUS19.08.15, 20:19h

Grudi Vesne Zmijanac na izvol'te: Pripijena mokra bijela majica otkrila baš SVE...
Pjevačica Vesna Zmijanac odlučila je da se opusti u jeku ljetne sezone, pa je na odmor u Antaliju otišla sa operskim pjevačem Nikolom Mijailovićem, sa kojim je svojevremeno bila u vezi - piše ALO

 

Da li su muzičari iz različitih branši obnovili ljubav, ostaje da vidimo kada se vrate u Srbiju.


Atraktivna plavuša, iako gazi 58. godinu života, izgleda kao milion dolara, a da je toga svjesna, pokazuju fotografije na kojima Vesna ponosno pokazuje svoje tijelo. Njene grudi, zbog kojih su muškarci bivše Juge ludjeli, i danas izazivaju ogromnu pažnju.

 

zmijanac-plaza-2

 

Kako saznajemo, u trenutku kada je pjevačica ušla u vodu obučena samo u bijelu košulju ispod koje nije imala brushalter, svi su s nestrpljenjem čekali da izađe iz mora. Dobili su ono što su i očekivali jer su bujne pevačicine grudi bile na izvol’te. Bijela košulja potpuno se pripila uz njeno tijelo, pa su se ispod ocrtavale i bradavice ove seksi dame.

 

- Vesna i Nikola su u luksuzni rizort u Antaliji stigli pre nekoliko dana. Njih dvoje se ne razdvajaju, a on, iako je mlađi, brine o Vesni. Svi gosti oduševljeni su kako izgleda srpska pjevačica, za koju su čuli da je nekada harala Jugoslavijom. Ona se često na plaži sunča u toplesu i vrlo ponosno pokazuje svoje telo sa svim čarima i nedostacima - kaže naš izvor koji ljetuje na istom mjestu.

 

vesna-zmijanac-2


Očigledno je Vesna odlučila da se, dok njena kćerka Nikolija i budući zet Relja uživaju u Grčkoj, malo posveti sebi. Ona nikada nije krila da je i poslije veze sa Nikolom, dok se zabavljala sa Željkom, i dalje bila u kontaktu sa Mijailovićem.

 

(alo.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook