Ne propustite zabavu u 'Obali'

'Zona party' na SFF-u i ove godine: Top glumačka imena i vrhunsko druženje

Zabava17.08.15, 15:03h

'Zona party' na SFF-u i ove godine: Top glumačka imena i vrhunsko druženje
Casting i Talent agencija ZONA i ove će godine, u okviru Sarajevo Film Festivala, upriličiti zabavu. Ovaj već peti godišnji party bit će održan 21.8. u 23.00 u Klubu «Obala» Akademije scenskih umjetnosti Sarajevo

 

Party će biti upriličen za goste Sarajevo Film Festivala uz prisustvo glumaca koje ZONA zastupa. Ove godine na partiju neće biti pak oni glumci koji se, na što smo posebno ponosni, nalaze u Pragu na snimanju FOX-ove TV serije «Legends». 


Naime, sigurno je da će, uz još neke značajne internacionalne projekte, ovogodišnji rad Agencije obilježiti i ova serija u kojoj igra čak 9 naših glumaca: Visar Vishka iz Makedonije, Nesrin Cavadzade iz Turske, Goran Navojec i Slavko Sobin iz Hrvatske,  bh. glumci Adnan Hasković, Igor Skvarica, Muhamed Hadžović i Ermin Sijamija i mladi Crnogorac Zoran Dragičević, inače student sarajevske Akademije. 


ZONA će ove godine slaviti i uspjehe drugih glumaca u filmovima i TV serijama sa posebnim akcentom na mlade talente poput Maje Jurić i Dine Sarije koji su se upravo vratili sa snimanja u Austriji.


Nadamo se da ćete nam se pridružiti na zabavi 21. augusta.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook