'Granica je pređena'

Kate i William zamolili paparazze da prestanu progoniti Georgea: Jedan fotograf špijunirao ga je iz prtljažnika!

Showbizz14.08.15, 19:33h

Kate i William zamolili paparazze da prestanu progoniti Georgea: Jedan fotograf špijunirao ga je iz prtljažnika!
William i Kate obratili su se medijima i zamolili ih da ne objavljuju fotografije koje su snimili paparazzi koji čine svašta kako bi uslikali Georgea

 


Još od doba princeze Diane, kraljevska porodica nije imala takvu zvijezdu kao što je princ George.


On je presladak i karizmatičan te obožava kamere, a novine s njegovim slikama prodaju se kao lude.

 

Upravo zbog toga paparazzi pokušavaju sve kako bi uhvatili fotografiju malenog princa koju njihovi kolege još nemaju, što jako smeta njegovim roditeljima, pogotovo Williamu, čiju su majku paparazzi doslovce otjerali u kobni završetak.

 

Kako izvještava TIME, William i Kate obratili su se medijima i zamolili ih da ne objavljuju fotografije koje su snimili paparazzi koji čine svašta kako bi uslikali Georgea.

 

"Granica je pređena", izjavila je glasnogovornica bračnog para koja kaže kako su taktike paparazza u posljednjih nekoliko mjeseci postale opasne za sigurnost plavokosog miljenika naroda. 

 

Opisan je i jedan slučaj kada je jedan fotograf cijeli dan ispred igrališta čekao skriven u automobilu sa zamračenim staklima preko kojih je objesio i plahte. Namjeravao je snimiti malog princa u igri, a imao je i naručenu hranu koju su mu tijekom dana dostavljali suradnici. Policija ga je otkrila kako leži u prtljažniku i čeka sa spremnom kamerom da snimi princa kroz rupicu.

 

Naravno da je takav incident jako uznemirio Kate i Willa.

 

Iz Kensingtonške palače kažu i kako su paparazzi u proteklih nekoliko mjeseci slijedili Kate i Georgea, pokušavali doznati gdje se kreću dadilje i osoblje dvora, kako su neke pronašli skrivene u šumi kraj Williamovog i Kateinog imanja u Norfolku, neke kako se skrivaju u pijesku na plaži, a pod nadzorom je bila i cijela porodica Middleton.

 

Glasnogovornici para poručuju medijima kako takve slike nastaju u nedopustivim okolnostima te ih mole da se ne objavljuju.

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook