Hrvatska glumica izazvala bujicu kritika

Javila se Doris Pinčić nakon što je dijete udarila po guzi: Ljuta jer je sin 'energetski' ne razumije, a zna je šarmirati...

Lifestyle14.08.15, 14:46h

Javila se Doris Pinčić nakon što je dijete udarila po guzi: Ljuta jer je sin 'energetski' ne razumije, a zna je šarmirati...
U emisiji ‘Sve u šest’ glumica i RTL-ova voditeljica prvi put je progovorila o medijskoj drami koju je doživjela jer je iskreno priznala da je udarila dijete. Svima je poručila da im se i zahvaljuje na kritikama jer je to bio način da pogleda sebe iz drugog ugla

 


Nakon medijske buke koju je izazvala njena kolumna na portalu klokanica.hr, oglasila se i glumica Doris Pinčić Rogoznica.

 

“Kad sam prihvatila zadatak pisanja kolumne, rekla sam si: ili ću je pisati iskreno ili neću pisati. I to zato što sam vidjela koliko je meni značilo kad su moje prijateljice otkrile neke svoje strahove. I ja se bojim, i ja ne znam, i ja nisam sigurna ponekad pa kada vidim da netko drugi to isto proživljava, bude mi malo lakše”, kaže Doris.

 

Iskreno je tako Doris napisala i da je neposluh svojeg jednoipolgodišnjeg sina Donata kaznila udarcem po guzi, te zatvaranjem u sobu na 20 minuta dok je dijete plakalo i bacalo se po krevetu. Inače, kako je Doris u svojoj kolumni objasnila, fizički ga je kaznila jer je svom snagom bacao sve sa stola, iako ga je ona prethodno upozorila da to ne čini.

 

"I da, znam da ima samo godinu i pol i ne razumije rečenice, ali ako me energetski razumije i zna šarmirati da dobije što god mu padne na pamet, onda me energetski razumije i za ovo", napisala je Doris u spornoj kolumni.

 

Uslijedili su mnogobrojni članci o neadekvatnoj odgojnoj metodi i bujica reakcija cijele hrvatske javnosti. Njene namjere, tvrdi, bile su daleko od bilo kakvog poziva na nasilje. No kada se već pokrenula rasprava, drago joj je da se pokrenuo dijalog o tome gdje nasilje zaista počinje.

 

“Kod roditelja, ako to uopće možemo nazvati nasiljem, ono se događa iz nekog straha, iz opreza i iz želje da najčešće zaštitimo dijete. Ono što smo možda zaboravili u svemu ovome jest da i ja, kao i svi drugi roditelji, svoje dijete volim najviše na svijetu i da bih za svoje dijete napravila apsolutno sve”, kaže glumica za RTL.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook