FOTO RAPORT SA 'GRACIJA' PARTYJA

Žene 'opsjele' Deena: Ko je sve bio na vrućoj zabavi uoči 21. SFF-a!

Zabava14.08.15, 11:39h

Žene 'opsjele' Deena: Ko je sve bio na vrućoj zabavi uoči 21. SFF-a!
Bh. magazin za savramenu ženu 'Gracija' sinoć je upriličio zabavu 'For the hunters' na Lord Somersby Bridgeu (Eiffelov most) u Sarajevu. U našoju fotogaleriji pogledajte ko se od poznatih faca pojavio na ovom partyju

 

Tokom ovog ljeta, u periodu od 14. do 22. augusta, najbolja zabava u Sarajevu se očekuje na Eiffelovom mostu na Skenderiji, pretvorenom u Lord Somersby's Bridge.


Posjetioce Lord Somersby's Bridgea očekuje mnoštvo sadržaja, od odličnih svirki bendova iz BiH i regije među kojima su i Sevdah Baby, Bad Copy, Skroz, Dvadesetorica i Gramophonedzie, preko hit predstave „Dame biraju“, pa do nagrada za publiku i transformacije u neku od poznatih historijskih ličnosti, a sve naravno uz idealno ljetno osvježenje, Somersby Cider. Svakog dana od 16:00 – 20:00 će na Lord Somersby's Bridgeu biti upriličen AfterWork party koji uključuje i Happy Hour.


Ulaz na Lord Somersby's Bridge je besplatan do ponoći, a nakon ponoći, cijena ulaznice je pet KM, osim za posjetioce s pozivnicom koje će i ove godine dijeliti Somersby patrola po sarajevskim kafićima za sve koji piju ovo osvježavajuće piće.


Lord Somersby's Bridge je prava festivalska poslastica, građevina koja odiše duhom Pariza, mjesto za zapečatiti ljubav i razmijeniti poljubac, lokacija za napraviti najbolji Friendsie i ovjekovječiti uspomene, mjesto na kojem svako može naći neki sadržaj za sebe i dobro se zabaviti. A Friendsie je zapravo kao selfie, samo sa prijateljima i osnovna je ideja ovogodišnje Somersby kampanje koja promovira značaj zajedničkih trenutaka u društvu najboljih prijatelja.


Posjetite Lord Somersby's Bridge i uvjerite se zašto se nikada niko nije mogao mjeriti sa zabavama Lord Somerbyja.


Više informacija saznajte od Somersby družine koja kruži po gradu u Oldtimer-u ili posjetite Facebook stranicu Somersby. Let's friendsie!

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/ Foto: Amer Beganović/md)

 

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook