KONKURS DO KRAJA AVGUSTA

Mjesec zabave i nagrada za m:tel prijatelje

Lifestyle12.08.15, 13:52h

Mjesec zabave i nagrada za m:tel prijatelje
Mjesec avgust m:tel je posvetio slavljenju prijateljstava, druženju i zabavi...

 

Ovaj mjesec smo ponovo proglasili „Mjesecom prijateljstva“, te organizovali novi konkurs „Uhvati komunikaciju“ za izbor najboljih fotografija, a još uvijek je u toku i akcija „Dobro djelo“, koja će na kraju godine jednoj opštini u BiH donijeti dječije igralište. Pored druženja i zabave, vrijedne nagrade svakako su još razlog više da nam se ovog mjeseca pridružite u slavljenju prijateljstava.


Najbolji prijatelji, ovoga avgusta, druže se u deset gradova BiH u okviru m:tel „Mjeseca prijateljstva“, a na ovim druženjima imaju priliku da se fotografišu u majici prijateljstva, ali i da učestvuju u zabavnoj igri „Prijatelji se lako prepoznaju“. Na zvaničnom blogu m:tel-a na adresi blog.mtel.ba, putem aplikacije "Mjesec prijateljstva" svi zainteresovani mogu da upišu želje za svoje najbliže, a po okončanju ove akcije, od svih prijavljenih želja biće odabrane tri najemotivnije, najkreativnije i najhumanije, koje će kompanija m:tel ispuniti.

 
Tokom ovog mjeseca imate priliku učestvovati i u nagradnom konkursu za izbor najbolje fotografije na temu „Uhvati komunikaciju“, kojom smo pozvali sve profesionalne fotografe i oni koji se fotografijom bave iz hobija, da ovog ljeta 'uhvate komunikaciju' i osvoje vrijedne Canon nagrade. Na blogu kompanije m:tel (blog.mtel.ba) možete pronaći sve informacije u vezi sa ovim konkursom, ali i virtuelnu galeriju, na kojoj se nalaze sve poslate fotografije za koje možete glasati i time obezbijediti autoru osvajanje nagrade Canon Inkjet foto-štampača MFCANON Pixma MG2450. Konkurs je otvoren do kraja avgusta, a slanjem fotografije bićete učesnici u takmičenju i za osvajanje Canon fotoaparata EOS 1200D i Powershot SX710.


Još uvijek možete učestovati i u velikoj akciji „Dobro djelo“, te osvojiti dječije igralište, koje će m:tel krajem godine pokloniti opštini sa najviše dobrih djela u BiH, upisanih na internet stranici dobrodjelo.com. Ovom akcijom, m:tel nastoji promovisati humanost, te na jednom mjestu napraviti svojevrsnu „elektronsku knjigu humanosti“, sa pozitivnim primjerima humanih ljudi koji su spremni činiti dobra djela. Dobro djelo je svako djelo, makar i najsitnije, kojim pomažemo nekome, darujemo, borimo se za pozitivne vrijednosti, nesebično poklanjajući svoje vrijeme i svoju ljubav drugima. Pridružite se stvaranju mape dobrih djela BiH, te dobrim djelima učinite još jedno dobro djelo – za djecu vaše opštine.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook