EVO ŠTA TREBA DA RADITE

Želite imati više seksualnih odnosa? Ova jednostavna, a krajnje učinkovita metoda će vam promijeniti život

DEPO PLUS12.08.15, 08:51h

Želite imati više seksualnih odnosa? Ova jednostavna, a krajnje učinkovita metoda će vam promijeniti život
Najnovije istraživanje pokazalo je kako osam od deset ispitanika sa svojim partnerom izmjenjuje poruke eksplicitnog ili sugestivnog seksualnog sadržaja

Riječ je o tzv. sextingu (eng. igra riječima sex i texting), koji je u posljednje vrijeme iznimno popularan, a rezultati istraživanja pokazuju da što ga parovi učestalije prakticiraju - to im je veća razina zadovoljstva u vezi

 

Istraživanje je provelo Sveučilište Drexel u Philadelphiji,i obuhvatilo je 870 osoba u dobi od 18 do 82 godine, a pokazalo je kako čak 88% sudionika redovito sudjeluje u sextingu.

 

75% osoba koje su sudjelovale u istraživanju otkrilo je da su poruke izmjenjivali s partnerom ili partnericom s kojom su u ozbiljnoj vezi, dok je 43% ispitanika odgovorilo da ga je prakticiralo kao dio flerta.

 

Emily Stasko, jedna od uglednih psihologinja koja je sudjelovala u opsežnom istraživanju Reframing sexting as a positive behaviour izjavila je kako odrasli prakticiraju takvu vrstu komunikacije zbog različitih razloga, međutim većini je zajednička činjenica da osim što je zabavno, ujedno je i iznimno učinkovito u smislu da utječe na bolju komunikaciju i učestaliji seks među partnera.

 

Zanimljiv je i podatak da je 70% ispitanika sexting prakticiralo od kuće, dok je ostatak njih rado izmjenjivao eksplicitne sazdržaje vani, pa čak i na poslu, unutar radnog vremena.

 

(jutarnji.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook