NEUGODNO ISKUSTVO

Pjevačica zadržana tri sata na granici: Carinici Romani Panić pregledali svaki dio

Lifestyle10.08.15, 16:09h

Pjevačica zadržana tri sata na granici: Carinici Romani Panić pregledali svaki dio
Pjevačica Romana Panić trenutno boravi na Crnogorskom primorju, a višečasovni put automobilom dodatno su otežali carinici, koji su pjevačicu zadržali na granici i pretresli cijelo vozilo. Držali su je više od tri sata, ali Panićeva nije pravila problem, iako je temperatura tog dana bila iznad 35 stepeni

- Romana je stigla na granični prijelaz oko 14 sati, a kada je trebalo da prođe kontrolu, carinici su joj saopštili da moraju da pretresu njen automobil zbog dojave koju su dobili neposredno prije nego što je stigla. Iako Romana nije bila jedina koja je zadržana, pjevačica je morala da čeka tri sata dok su carinici vadili sve stvari iz njenog vozila - rekao je izvor blizak pjevačici i dodao:

 

- Koferi, kese i ostatak Romaninog ličnog prtljaga carinici su pregledali detaljno, a pjevačica nije pravila problem, te se sklonila u hlad i strpljivo sačekala da završe. Oko 17 časova, carinici su pjevačici rekli da može da nastavi put i požejleli joj lijep boravak u Crnoj Gori, nakon čega se uputila u Krtole - završava izvor.

 

Paparaco je uslikao je Romanu kako nakon dugog puta uživa u čarima Jadrana, a naporni treninzi i zdrava ishrana su se očito isplatili jer Romana u petoj deceniji izgleda bolje nego ikada. Atraktivna pjevačica stigla je na plažu u mrežastoj haljini, a kada je skinula, beli bikini izmamio je uzdahe svih prisutnih. Panićeva se nije obazirala na poglede uprte u nju, već je odmah ušla u more i zaplivala. U vodi je provela skoro cijeli sat, a kada se dovoljno rashladila, otišla je u hotel.

 

Romana Panić

 

(alo.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook