NAKON GRADIŠKE I BANJALUKE

Mjesec prijateljstva: m:tel-ov tim se družio sa najboljim prijateljima Prijedora i Doboja

Lifestyle10.08.15, 14:39h

Mjesec prijateljstva: m:tel-ov tim se družio sa najboljim prijateljima Prijedora i Doboja
Nakon Banjaluke i Gradiške, m:tel nastavlja sa obilježavanjem avgusta kao "Mjeseca prijateljstva" u skladu sa sloganom ove kompanije, pa je m:tel-ov tim proteklog vikenda posjetio još dva grada – Prijedor i Doboj

 


Građani Prijedora su u petak 7. avgusta bili veoma raspoloženi za druženje, te su brojni zainteresovani "testirali" svoje prijateljstvo pomoću zabavne igre "Prijatelji se lako prepoznaju", a najsrećniji među njima na kraju mjeseca će dobiti i specijalno dizajniranu majicu za sebe i odabranog prijatelja.

 


Ništa manja zainteresovanost nije vladala ni dan kasnije u Doboju, gdje su se prijatelji međusobno "prepoznavali" zatvorenih očiju, a baš kao i u Prijedoru, m:tel-ov tim je svim učesnicima dodijelio diplomu prijateljstva, posebno kreiranu za "Mjesec prijateljstva".


Podsjećamo, "Mjesec prijateljstva" kompanije m:tel obilježava se u deset gradova širom BiH, a u svim gradovima druženje počinje u 19 časova. Nakon ova četiri grada, naredno druženje zakazano je 14. avgusta u Bijeljini, a samo dan kasnije u Zvorniku.

 

m-tel-prijateljstvo2


Takođe, na zvaničnom blogu kompanije m:tel, aktivna je aplikacija "Mjesec prijateljstva", putem koje svi mogu upisati želje za svoje najbliže. Nakon završetka "Mjeseca prijateljstva" biće odabrane tri najemotivnije, najkreativnije i najhumanije želje koje će m:tel ispuniti.


Tokom avgusta dostupna je i promotivna ponuda tarifne opcije "Omiljeni brojevi", koja je pod sloganom "Mjesec neograničenih razgovora" osmišljena upravo povodom "Mjeseca prijateljstva". Pomoću ove ponude, svi m:tel korisnici za samo 2 KM mogu odabrati po dva prijatelja iz bilo koje mreže u BiH, sa kojima će tokom "Mjeseca prijateljstva" moći razgovarati besplatno, uz simboličnu cijenu uspostave poziva od 0,08 KM bez PDV-a. Opcija se aktivira pozivom na *100# i obnavlja se automatski.


Više informacija potražite na mtel.ba.

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook