Folk diva ne voli svadbe

Ceca otkrila kako joj je bilo na vjenčanju Dodikovog sina...

Showbizz10.08.15, 13:37h

Ceca otkrila kako joj je bilo na vjenčanju Dodikovog sina...
Novinari Expressa pitali su Cecu kako se provela na svadbi Dodikovog sina Igora i da li je emotivno dotiču svadbena veselja

 

Po najvećim vrućinama i žegi Ceca Ražnatović je gostovala u Budvi. Nije htjela da odgodi niti jedan nastup, nego bez pauze radi u kontinuitetu. Vrućina je čini nervoznom, ne voli klimu a i ne može bez nje. Zaista je naporno, kazala je Ceca, i dodala da automatski imaju i odgovor zašto rijetko izlazi kada je kod kuće.

 

U Budvi je imala maksimalnu posjetu i pjevala je dva i po sata bez prestanka, nastojala što više da ispuni želja tamošnjoj publici jer kaže da je to mjesto odakle je i krenula njena karijera i gdje je kao djevojčica upoznala Mirka Kodića.

 

Ceca je prihvatila da ponovi nastup devetog avgusta, a onda su novinari Expressa saznali i razlog da nije samo onaj koji je navela, nego da su i njena djeca tamo na ljetovanju, a bili su i na tom Cecinom koncertu.

 

Bilo je neizbježno pitati je kako se provela na svadbi Dodikovog sina Igora i da li je emotivno dotiču svadbena veselja. Za divno čudo kratko je odgovorila da je bilo lijepo, da je Dodik gospodin i dobar domaćin i odmah nastavila da je svadbe ne dotiču jer se ne misli više udavati. A o tome čime ju je počastio nije željela govoriti. Priča se da je riječ o velikoj sumi novca koju je dobila eto samo zato što se pojavila na svadbi. Što se tiče žirija u "Pinkovim zvezdama" kaže da će se ponovo pojaviti.

 

ceca-2

 

(Expressmag.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook