Tragična smrt kćeri Whitney Houston

Stravičan epilog: Bobbi Kristinu zaručnik drogirao, pa onesvješćenu potopio u kadi

Showbizz09.08.15, 13:19h

Stravičan epilog: Bobbi Kristinu zaručnik drogirao, pa onesvješćenu potopio u kadi
Tužba protiv partnera Bobbi Kristine Nicka Gordona dobila je novi epilog - on je optužen za direktno izazivanje smrti kćeke Whitney Houston

 


Prva optužnica napisana protiv Gordona dopunjena je novom optužbom po kojoj se on direktno krivi za smrt svoje vjerenice. U navodima se tvrdi da je Bobbi Kristini dao smrtonosni koktel lijekova, ostavio je nesvjesnu, a onda joj gurnuo glavu ispod površine hladne vode. Takođe se navodi da je par imao žustru raspravu prije incidenta u kojoj je Nick nazvao Kristinu imenima poput "kur*e" i "kuč*e".


Bobbi Kristina je nađena onesvješćena u kadi u svojoj kući u Džordžiji krajem januara ove godine i provela je šest mjeseci u vještačkoj komi nakon što je pretrpila velika moždana oštećenja. Ona nikad nije povratila svijest, a disala je na aparatima sve do 27. jula ove godine kada je preminula. 


Nick Gordon se već suočava sa tužbom teškom 10 miliona dolara u kojoj je optužen da je izazvao povrede koje su opasne po život i krađu novca sa njenog bankovnog računa dok je ona bila u komi. 


Taj dokument potvrđuje da je Bobbi nađena sa oteklim ustima i izbijenim zubima, a iako nije kriminalno gonjen, porodica Bobbi Kristine mu je zabranila pristup. On je bio skoro kao sin Whitney Houston, a kasnije je počeo da se zabavlja sa Bobbi. Nakon što je poznata pjevačica preminula, njih dvoje su počeli da se oslovljavaju mužem i ženom iako nikada nisu legalno bili u brkau. 


Smrt Bobbi Kristine jezivo podsjeća na smrt njene majke 2012. godine, a prošle sedmice ona je sahranjena baš pored Whitney.

 

(B92.net, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook