Pozadina priče

Zašto Miroslav Ilić nikad neće priznati svog vanbračnog sina Devina?

Showbizz25.07.15, 10:31h

Zašto Miroslav Ilić nikad neće priznati svog vanbračnog sina Devina?
Kako su se, još dok je Mira bila u vezi s Miroslavom, družili s njom, i nakon kraha njihove romanse, bračni par Živojinović održavao je kontakte s njom. Nakon što se porodila, bivšu Ilićevu ljubavnicu Živojinovići su ugostiti u svojoj kući

 

Miroslav Ilić je s Mirom Antonović od 1984. godine imao vezu iz koje se rodio sin Devin. Ilić je, kako se priča, i prije sedam godina, kada je Mira imala želju da ga upozna sa sinom, izbjegao taj susret ne želeći snositi nikakvu odgovornost. Bez obzira na to što su ga mnoge kolege pokušale uvjeriti da se vidi sa sinom, odnosno prizna ga, Miroslav to nije htio učiniti.

 

Cijelu istinu znali su Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović. Kako su se, još dok je Mira bila u vezi s Miroslavom, družili s njom, i nakon kraha njihove romanse, bračni par Živojinović održavao je kontakte s njom. Nakon što se porodila, bivšu Ilićevu ljubavnicu Živojinovići su ugostiti u svojoj kući. Ionako zahladnjeli odnosi, još više su se zamrzli, pa Ilić, smatrajući da mu Brena i Boba „zabijaju nož u leđa", odlučio je da s njima prekine svaki kontakt.

 

Ilićev vanbračni sin danas je situiran 29-godišnjak. Njegova jedina želja je da ga, poslije toliko godina, prizna otac. Oni koji poznaju Ilića, sigurni su da on to nikada neće uraditi.

 

Prema nezvaničnim informacijama, kako bi zaustavio bivšu ljubavnicu i vanbračnog sina da ga spominju u medijima, njegova supruga Gordana je i ranije Miri slala prijeteća pisma, vrijeđala i nju i Devina... Kasnije joj je prijetio i Ilić, tražeći od nje da ga više nigdje ne spominje jer ukoliko nastavi, prijetio je, uništit će je uz pomoć jakih ljudi i svojih veza.

 

(Expressmag.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook