Nakon 2,5 godine dobio parnicu

Tariku Filipoviću se mora vratiti stan u Zagrebu: Nikad nije dobio 225.000 eura!

Showbizz24.07.15, 13:57h

Tariku Filipoviću se mora vratiti stan u Zagrebu: Nikad nije dobio 225.000 eura!
Nakon dvije i pol godine parničenja, presuđeno je u Tarikovu korist te će mu se morati vratiti stan kojeg je prodao za 1,7 millijuna kuna. Novac nikada nije dobio

 

- To je moja osobna muka, puno je neprospavanih noći iza mene. Sve je predugo trajalo. Pravda još nije sjela na svoje mjesto, ali nadam se da će brzo - kaže Tarik Filipović (43).

 

Prema rješenju Općinskog građanskog suda u Zagrebu glumcu se mora vratiti trosobni stan u ulici Vinogradi i garaža. Tarik je stan od 83 kvadrata 2010. prodao Siniši Korbaru, no dogovorenih 1,7 miliona kuna (oko 225.000 eura) nikad nije dobio. Razlog neisplate navodno je stečaj u koji je upala Korbarova građevinska firma.

 

Korbar je, piše Jutarnji list, stan darovao bivšoj supruzi Suzani Korbar, no nije joj pokazao raskid kupoprodajnog ugovora s Tarikom Filipovićem. Glumac joj je nudio da problem mirno riješe. Suzana se nije htjela iseliti iz stana i glumac ju je tužio.

 

Nakon dvije i pol godine parničenja presuđeno je u njegovu korist. Glumac se sada može mirno odmarati u Dubrovniku gdje je sa suprugom Lejlom (39) i njihovim sinovima Dinom (11) i Armanom (7).

 

(24sata.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook