VIDEO/ 20-godišnjakinja postala internetska senzacija

Dokazala da se ne stidi snimke seksa u troje, pa sad otkrila i tajne oralnog seksa

DEPO PLUS24.07.15, 11:45h

Dokazala da se ne stidi snimke seksa u troje, pa sad otkrila i tajne oralnog seksa
Ova Kanađanka postala je internetska senzacija nakon objave snimke na kojoj se usred bijela dana seksa s dvojicom muškaraca koji nose kaubojske šešire u sporednoj ulici u Calgaryju

 

Djevojka koju su potajno snimali tokom seksa u troje i objavili to na internetu, sama je objavila novi video. Alexis Frulling snimila je video sa seksualnim savjetima, a otkriveno je i da je nastupala u striptiz klubovima.

 

Ova Kanađanka postala je internetska senzacija nakon objave snimke na kojoj se usred bijela dana seksa s dvojicom muškaraca koji nose kaubojske šešire u sporednoj ulici u Calgaryju.

 

Ubrzo nakon objave snimke, 20-godišnjakinja je javnosti poručila da se ne stidi svojih postupaka, a sad je to i dokazala objavljujući video koji je nazvala "Sex Tip 101". U njemu gledateljima pruža iskrene savjete o oralnom seksu. Tako savjetuje da kopiraju pokrete porno zvijezda, ali i da se ne oslanjaju na pomoć alkohola u takvim situacijama.

 

"Koliko vas je imalo pijani, nespretni seks? I kome se sviđalo? Ja jesam i možda ću to i ponoviti, ali radije ne bih", rekla je.

 

Mirror piše da je Alexis navodno nastupala u striptiz klubu, gdje su muškarci kockali da bi osvojili njene gaćice.

 

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook