FOTO/ KOMERCIJALNA BANKA URUČILA NAGRADU

Vjetar u leđa za dalju karijeru: 20.000 eura u rukama Amela Ćurića

Showbizz22.07.15, 15:26h

Vjetar u leđa za dalju karijeru: 20.000 eura u rukama Amela Ćurića
Amelu Ćuriću, pobjedniku ovogodišnjeg X Factor Adria, sponzor Komercijalna Banka uručila nagradu vrijednu 20.000 eura

 

Amel Ćurić, pobjednik ovogodišnjeg X Factor Adria, regionalne inačice popularnog televizijskog show-a X Factor, danas je u Sarajevu, u filijali Komercijalne banke, koja je bila sponzor nagrade ovog show-a, preuzeo zasluženu nagradu u vrijednosti od 20.000 EUR.


Nakon što je pobrao simpatije žirija i publike tokom cijelog takmičenja, Amel je ponio laskavu titulu pobjednika u jakoj konkurenciji koju su činili sjajni muzičari sa prostora bivše Jugoslavije.


- Iako je cijenjen u domaćoj javnosti i od ranije poznat po svom talentu, pobjeda na X Factor Adria za Amela će predstavljati prekretnicu u karijeri i otvoriti mogućnosti za prodor na tržište regiona, ali i šire. Nagrada Komercijalne banke neka bude podsticaj Amelu u postizanju tog cilja, istakao je Srđan Šuput direktor Komercijalne banke u BiH.


- Zahvalan sam i sretan sam što je Komercijalna banka prepoznala kvalitet ovog takmičenja te podržala njegovu uspješnu realizaciju. Ova nagrada će mi sigurno pomoći da istrajem u svojim namjerama i opravdam očekivanja svih onih koji su me podržavali i vjerovali u mene. Trenutno razrađujem plan na koji način ću uložiti ovaj novac u karijeru, a ono što sigurno znam je da ću odvesti Bobija na ručak, kako sam i obećao'', s osmijehom je rekao Amel.

 

amrl-curic-1


Format X Factor, koji okuplja pjevačke talente, kreirao je čuveni britanski TV producent Simon Cowell 2014. godine. Od tada je, prikazujući se širom svijeta, X Factor iznjedrio brojna imena koja su našla svoje mjesto na svjetskog muzičkoj sceni, poput: Little Mix, James Arthur, Leona Lewis i Melanie Amaro, One Direction. Nadamo se da će se na ovoj listi naći i naš Amel Ćurić i drugi talenti sa prostora regiona.

 

Komercijalna banka a.d. Banja Luka počela je sa radom 2006 godine. U akcionarskom kapitalu banke od 60 miliona KM većinski akcionar sa učešćem od 99,9 % je Komercijalna banka a.d. Beograd, jedna od vodećih banaka u Srbiji. Komercijalna banka a.d. Banja Luka svoje poslovanje bazira na pružanju kvalitetne i efikasne bankarske usluge usmjerene podjednako na poslovno bankarstvo i poslovanje sa stanovništvom. Banka klijentima pruža usluge domaćeg i međunarodnog platnog prometa, mjenjačke poslove, primanje novčanih depozita i drugih novčanih sredstava, izdavanje garancija, akreditiva i drugih oblika jemstava, izdavanje i upravljanje sredstvima plaćanja, kreditiranje pravnih i fizičkih lica.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook