Selma Bajrami na Facebooku o svojim brigama

Kad sam se udebljala, svi su mi okrenuli leđa...

Showbizz22.07.15, 08:58h

Kad sam se udebljala, svi su mi okrenuli leđa...
Mnogi su me tapšali po ramenu dok sam im trebala i kada sam zatrudnila, udala se i udebljala svi su mi okrenuli leđa misleći da je gotovo sa mnom, da je moja karijera završena i da im više neću trebati, piše ona

 

Selma Bajrami je 11. jula 2012. godine na svijet donijela zdravog sina Darisa. Nekoliko dana poslije porođaja objavila je kako joj je to bio i najsretniji i najtužniji dan u životu.

 

Sretna što je konačno u naručju držala svoje dijete, a tužna zbog 11. jula, dana kada se obilježava godišnjica genocida u Srebrenici. I tada, baš kao i tri godine kasnije, je govorila kako nikada na taj datum sinu neće slaviti rođendan.

 

- I ove godine smo upriličili malo rodđendansko slavlje nekoliko dana kasnije, a ne na dan kada se rodio, upravo zbog Srebrenice i svega što se tih dana 1995. godine dešavalo tom napaćenom narodu - kazala je popularna pjevačica.

 

Još uvijek traje njena borba oko razvoda sa Mujom, odnosno dobijanja starateljstva nad sinom. Zbog toga se ovih dana oglasila novim statusom na društvenim mrežama.

 

- Pamtim sve od prvog momenta kada je počela ova agonija oko razvoda i borbe za sina. Ko je, a ko nije bio uz mene?! Mnogi su me tapšali po ramenu dok sam im trebala i kada sam zatrudnila, udala se i udebljala svi su mi okrenuli leđa misleći da je gotovo sa mnom, da je moja karijera završena i da im više neću trebati. Malo su se prevarili, zar ne? Ja sam kao feniks. Uvijek se iznova rodim i uzdignem i što me više guraju ka dnu, ja samo postajem jača. Vidjet će mnogi, a zna se na koga se odnosi, koliko je Selma jaka, nezaustavljiva... Onda će mi doći, ali ovoga puta ću vas gledati s visine. Mene Bog čuva i kaznit će svakoga ko se usudio da me rani - objavila je ona.

 

(Expressmag.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook