NAKON ŠTO JE OBJAVLJENO DA JE KOD NJEGA PRONAĐEN HEROIN

Sinan Sakić se konačno oglasio: Navikao sam već na naslove da pijem i drogiram se, preživjet ću...

Showbizz20.07.15, 15:00h

Sinan Sakić se konačno oglasio: Navikao sam već na naslove da pijem i drogiram se, preživjet ću...
Miniluh dana gotovo svi mediji su objavili informaciju da je granična policija na prelazu Trbušnica prema BiH, privela Sinana Sakića, kod kojeg je navodno pronađena droga

 Te noći legendarni pjevač je nastupao u poznatoj diskoteci „Galaxis“ u Srebreniku, na proslavi prve noći ramazanskog bajrama. Kao što se i očekivalo, popularni Sinan je privukao armiju posjetilaca i napravio atmosferu za pamćenje. Dočekan je i ispraćen ovacijama oduševljene publike, koja godinama voli njega i njegove pjesme.
Na svu medijsku hajku nije htio davati nikakve izjave niti demantovati bilo šta, već se svojim prijateljima i fanovima obratio putem društvenih mreža na svojoj oficijelnoj Facebook stranici.

 

“Dragi prijatelji na sve ove novinske natpise sam navikao….do sad sam sahranjivan bezbroj puta, imao leukemiju, pa rak jetre, rak pluca, naslovi da mnogo pijem i da se drogiram. Ovih dana sam sokiran sa novim naslovima…..sve sam preziveo pa i to cu. Nikakve izjave u novine nisam dao niti cu. Bez komentara sam za njih. Neka pisu sta god hoce. Puno vas volim i pozdravljam”, napisao je Sinan. M.T.

 

 

(magzintrendy.net/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook