Preko 28 DJ-eva, MC-eva i repera iz regiona

Za sve koji vole elektronsku muziku: Ne propustite 'Paradise grooves' na Kravicama

Zabava20.07.15, 13:47h

Za sve koji vole elektronsku muziku: Ne propustite 'Paradise grooves' na Kravicama
Četvrto izdanje Festivala elektronske glazbe "Paradise Grooves 2015.", održat će se 24. i 25. srpnja na lokaciji vodopada Kravica pored Ljubuškog, a u organizaciji "ProStar agencije" i agencije "Exclusive Music Management"

 

Na Festivalu će se predstaviti preko 28 DJ-eva, producenata, MC-eva i repera iz BiH i regije, a ovogodišnja manifestacija je, pored house žanrova, upotpunjena i s hip-hop glazbom, vizualizacijama i performativnim dijelom, istaknuli su organizatori na današnjoj konferenciji za novinare u Mostaru.

 

 - Ovo je jedinstven festival ovakvog karaktera na našim područjima i jako je važan jer podržava i motivira elektronsku scenu - kazala je u ime organizatora Marina Đapić, istaknuvši kako će se glazbeni repertoar ovoga festivala u budućnosti obogaćivati raznolikim glazbenim žanrovima.

 

 Napomenula je kako je lokacija Festivala izabrana upravo kako bi se ljudi osvijestili o očuvanju okoliša, tako da, kako je kazala, ne treba strahovati da će Festival izazvati nešto loše, odnosno na bilo koji način ugroziti prirodne ljepote Kravica.

 

 - Što se tiče samih ulaznica za ovaj događaj, u preprodaji će se naći karte u iznosu od 20 KM i one će vrijedit za oba festivalska dana, dok će na dan održavanja Festivala karta vrijediti 15 KM za jedan dan - kazala je Đapić, te pozvala sve ljubitelje elektronske glazbe da se pridruže festivalu.

 

 Na festivalu "Paradise Grooves 2015.", pored ostalih, predstavit će se Locomatica (Beograd), Ivan Komlinovic (Zagreb), Pero Full House (Split) Miss Mayra (Tuzla), General Woo (Vukovar), Sove ( Mostar), Vj Maya (Sarajevo).

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook