Foto/ Pikanterije sa svadbe o kojoj bruji region

Kako je Igor zaveo Beograđanku: Hoće li deda Dodik dobiti muško unuče koje priželjkuje?

Lifestyle20.07.15, 12:58h

Kako je Igor zaveo Beograđanku: Hoće li deda Dodik dobiti muško unuče koje priželjkuje?
Sin predsjednika Republike Srpske važio je za velikog zavodnika, ali je odlučio da cijeli život provede sa Beograđankom - piše Blic.rs

 

 

Igor Dodik je suprugu Ivanu Pešukić upoznao tokom studija na Univerzitetu Bokoni u Milanu prije nekoliko godina.
 

dodik-kod-djokovica

DODIK ŽELI UNUKA


Čim je čuo vijest da će mu snaja početkom 2016. podariti unuka, Dodik se prijateljima poverio da priželjkuje dječaka. Upućeni kažu da je on brižan deda i da njegovim unucima, koje mu je podarila kćerka Gorica, ne smije ništa da zafali.

Kako se saznaje, zaljubili su se na prvi pogled, ali su tek prošle godine odlučili da se vjenčaju. Na Đurđevdan, Ivanini roditelji su bili gosti na slavi Dodikovih, a u to vrijeme su i saznali da je mlada u drugom stanju.

 

Njihova veza je odoljela mnogim iskušenjima. Po povratku u Laktaše, Igor je navodno zaveo srpsku starletu Staniju Dobrojević, koja tvrdi da je u Republici Srpskoj zbog toga i dalje zovu Dodikova snajka!

 

Imao je još nekoliko kraćih romansi, a najozbiljnija je bila sa Arijanom Demirović iz Bihaća, Kćerkom nekadašnjeg fudbalera Irfana Demirovića.

 

Međutim, ta veza je bila osuđena na propast jer je navodno protiv nje, osim Milorada i Snježane Dodik, bila i Andreina porodica.

 

igor-ivana-dodik-2

MLADOŽENJA NEZAPOSLEN


Igor Dodik je nezaposlen. To je istakao njegov otac Milorad, bez obzira na impozantnu imovinsku kartu svog sina.

- Moj sin je nezaposlen. On je sjajan čovJek - rekao je predsednik Republike Srpske.

Prijatelji porodice Dodik kažu da se Igor uglavnom bavi proizvodnjom voća zajedno sa stricem i rođacima. Ima na stotine hektara pod zasadom jabuke, ali i drugog voća. Čime će se baviti mladi bračni par, da li će se zadržati u voćarstvu ili pokrenuti novi biznis, još je nepoznato.

Osim poznatih lica sa estrade, iz političkog života, kulture i sporta, kao i biznismena iz čitavog regiona, Milorad Dodik je na svadbu svog sina pozvao i mnoge komšije i prijatelje iz Bakinaca i rodnih Mrčevaca.

 

Premijer Srbije Aleksandar Vučić poverio se prijateljima da mu je žao što zbog poslovnih obaveza ne može da stigne na Dodikovo veselje, kao i da ga je poziv predsJednika Republike Srpske veoma obradovao.

 

Vjenčanje je organizovano u luksuznom šatoru na porodičnom imanju Milorada Dodika. 

 

Dodikovi su na veselje stigli oko 17 sati u desetak blindiranih automobila pod policijskim obezbjeđenjem, a imanje je sve vrijeme nadlijetao helikopter.

 

Oni koji nisu među zvanicama nisu mogli da se približe imanju. 

 

dodik-svadba-auti-2


Veselje je zvanično počelo u 17.30, a osim mladenaca i njihovih roditelja, najveselija je bila mladina sestra bliznakinja Bojana, koju su gosti, čak i bliska rodbina, od Ivane razlikovali samo po toaleti.


 
Uzbuđenje nije krila ni mladoženjina starija sestra Gorica, koja se pred put pohvalila kolegama u radio-stanici u Aleksandrovcu da joj se snajka mnogo dopada.

 

(blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook