Sve za vaš telefon

Dodatna oprema iz ponude kompanije Mtel

Tehno20.07.15, 12:07h

Dodatna oprema iz ponude kompanije Mtel
Pored vrhunskih uređaja, kompanija Mtel u svojoj ponudi nudi i dodatnu opremu za vaše pametne telefone. Iz bogate palete proizvoda izdvajamo...


Zaštitne PVC folije koje se lijepe na ekran telefona i štite ih od grebanja i oštećenja pri korišćenju. Zaštitne folije savršeno pristaju telefonu, osiguravaju njegovu bezbjednost i lak pristup tasterima i slotovima.


Ukoliko mnogo vremena provodite za volanom automobila, auto-punjač je prava stvar za vas. Osim što je male težine i dimenzija, ne morate da se brinete da li će se vaš telefon ugasiti tokom vožnje, posebno ukoliko niste blizu mjesta koje ima utičnice. Auto punjač savršen je saputnik na svakom godišnjem odmoru.


Ono što će vam takođe biti potrebno u vašim dugim putovanjima je i auto stalak za telefon. Osim što ćete uvijek znati gdje vam je telefon, stalak će vam pomoći da vam obje ruke budu na volanu dok telefonirate u toku vožnje. Ne preporučujemo korištenje telefona tokom vožnje, ali ako baš morate da telefonirate, barem će vam ruke biti slobodne.


Uz Bluetooth slušalice nerviranje oko upetljanih kablova postaće prošlost, jer ove slušalice koriste bluetooth konekciju za povezivanje sa vašim pametnim telefonom. Pored toga, njihov univerzalni dizajn je prilagođen svim korisnicima, a odlikuje ih čist i jasan zvuk.


Uz Micro USB kabl, ne morate više da nosite kompletan punjač sa sobom, ukoliko trebate da dopunite bateriju mobilnog telefona. Dovoljno je samo da nađete bilo kakav računar, povežete telefon pomoću ovog kabla i to je sve. Naravno, ovo nije jedina njegova funkcija, pa ga možete koristiti za prebacivanje sadržaja kao što su fotografije, muzika ili bilo kakvi drugi fajlovi, sa računara na telefon i obrnuto.


Raznovrsnu ponudu slušalica, baterija, punjača, raznobrojnih zaštitnih maskica, torbica, adaptera i još mnogo toga što kompanija Mtel nudi za vašeg mobilnog pratioca možete pogledati na stranici www.mtel.ba/dodatnaoprema ili posjetiti vama najbliže Mtel prodajno mjesto.

 

mtel-u-znaku-frend-to

Ljeto u znaku odličnih Frend tarifnih opcija

 

Ako još uvijek niste, m:tel vas poziva da iskoristite sjajnu priliku i aktivirate neku od Frend tarifnih opcija kreiranih posebno za ovo ljeto.


Ono što će vas vjerovatno najviše obradovati je nova tarifna opcija za mobilni internet. Dovoljno je da pozivom besplatnog koda *103*9# kupite ovu tarifnu opciju po cijeni od 5,5 KM (sa PDV-om) i dobićete 1,5 GB mobilnog interneta sa trajanjem od 30 dana. Ova tarifna opcija dostupna je kako za Frend tako i za korisnike Kombinuj tarifa (Kombinuj Flex/Flat, Kombinuj Student Flex/Flat, Kombinuj Biz Flex/Flat).


Ukoliko volite neograničene razgovore i SMS-ovanje iskoristite Happy Hour ponudu. Ova tarifna opcija dostupna  je po cijeni od 1 KM (sa PDV-om) putem koda *103*1#. Za samo 1 KM možete razgovarati neograničeno unutar mobilne mreže m:tel-a ili slati SMS-ove prema svim mrežama u BiH u toku dana u periodu od 15.00 do 16.00 časova. Kupljena tarifna opcija Happy Hour traje 24 sata.  


Ukoliko preferirate noćne razgovore u toku vikenda, kao i slanje noćnih SMS-ova, onda svakako morate isprobati tarifnu opciju „Ludi provod“ dostupnu putem koda *103*7#. Sa ovom tarifnom opcijom namijenjenoj „noćnim pticama“ po cijeni od 2 KM (sa PDV-om) imate mogućnost neograničenih razgovora unutar m:tel mobilne mreže i slanje SMS-ova prema svim mrežama u BiH petkom i subotom od 23.00 do 6.00 časova. Kupljena tarifna opcija vrijedi sedam dana i može se iskoristiti samo u navedenom period.


Ponude vrijede do kraja avgusta, iskoristite ih!


Za više informacija pozovite 066 10 10 10 ili posjetite Frend stranicu m:tel-a na frend.mtel.ba

 

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook