FOTO/ Savršena regeneracija u salonu ESTETIKA

Novo u Sarajevu: Znate li šta je Oxynergy Excellence - revolucionarni tretman za mlađu, čvršću i elastičniju kožu?!

ŽENA iN02.11.15, 12:26h

Novo u Sarajevu: Znate li šta je Oxynergy Excellence - revolucionarni tretman za mlađu, čvršću i elastičniju kožu?!
Kozmetički salon Estetika predstavlja Oxynergy Excellence aparat za tretmane oksigenoterapije, ultrazvučnog pilinga, fusion mezoterapije i cryo liftinga. Koža je čistija, zategnutija i osvježena, uz poboljšanu cirkulaciju i vlažnost

 

Oksigenoterapija je jedinstveni tretman za mlađu, čvršću i elastičniju kožu lica i tijela. Radi se o najnaprednijem sistemu dermoinfuzije kisika za tretmane oksigenacije i regeneracije kože. Tretmani kisikom izuzetno su efikasni i potpuno neinvazivni, a koriste se za tretiranje najčešćih problema kože. Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana, a koža je vidno osvježena, podmlađena i revitalizirana.
 

oxynergy-estetika-1

 

Ultrazvučni piling kože je bezbolan, bešuman i najugodniji piling koji možete zamisliti pogodan za sve tipove kože. Rezultate koji pokazuju da je vaša koža čišća i zategnutija vidite odmah.

 
Fusion mezoterapija bez iglica najefikasniji je borac protiv starenja. Kombinacija taurina, karnitina, biljnih aminokiselina i kompleksa vitamina B – Vašu kožu čini mekšom, ublažava bore i fine linije, te obnavlja strukturu kože.

 

oxynergy-estetika-2

 
Tretiranje celulita uz Oxynergy Radio Frequency terapiju tripolarnim radiotalasima uz bezbolno tretiranje celulita bez ikakvih neželjenih efekata. Riječ je o sigurnoj i neinvazivnoj proceduri idealnoj za zatezanje opuštene kože te smanjenje celulita.  

 

oxynergy-estetika-3

Dodatni tretmani

 
Oxynergy Cryotherapy: Hladni temperaturni šok na kožu koji izaziva tri glavne reakcije: umiruje se koža, lakše se apsorbiraju proizvodi za njegu kože i koža se hrani kisikom.


Oxynergy Aroma Inhalation: inhaliranje oksigena kombinovanog s esencijalnim uljima, što je prava energetska injekcija za kožu i tjelesne ćelije.

 
Oxynergy ultrazvuk: “ćelijska masaža” s terapeutskim efektom koji omogućava limfnu drenažu, a kožu čini propusnom za aktivne supstance.

 
Oxynergy sprej: Kombinuje čisti kisik s koncentratom kozmetičkih proizvoda koji prodiru u kožu rezultirajući hladnim, smirujućim efektom. Koristi se za intenzivnu hidrataciju, ali i za liječenje kožnih bolesti i opeklina.

oxynergy-estetika-4

 

 

 

 

(DEPO PORTAL/aa)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook