Niko da se 'kiti njenim perjem'

Selma Bajrami neće u isti koš s Macom Diskrecijom: Poštedite me lažnog moralisanja...

Showbizz16.07.15, 15:36h

Selma Bajrami neće u isti koš s Macom Diskrecijom: Poštedite me lažnog moralisanja...
Kada mi neko kaže da voli moje pjesme i da sam mu idol od malih novu, ma kakva ta osoba bila u očima drugih, neću je otjerati niti biti gruba prema njoj - objavila je pjevačica na svom profilu - piše expressmag.ba

 

Selma Bajrami je nedavno imala svoj prvi nastup u Beogradu. „Ženu sirenu" su Beograđani dočekali s velikim oduševljenjem, a sama činjenica da je objekat u kojem je pjevala bio popunjen do posljednjeg mjesta, najbolje govori o tome koliko je poznata Tuzlanka voljena u srbijanskoj prijestolnici.


No lijep utisak sa tog gostovanja, Selmi su, ako je suditi po statusu koji je objavila na svom profilu, pokvarile priče po kojima to nije bio samo njen nastup.


Na nekim forumima bilo je i onih koji su komentirali kako je bila odlična posjeta ne zbog Selme već Senade Nurkić Mace, pjevačicine sugrađanke, koja se nakon brojnih svojih provokativnih snimaka na internetu, proslavila i učešćem u rijalitiju „Parovi".


Istina, u jednom momentu Maca se popela na binu i zapjevala. Selma nije ni slutila da će na kraju neki prokomentirati kako je to bio Macin, a ne njen nastup.


Iako u svom statusu nikoga nije imenovala, lako se može zaključiti da na koga je Bajrami mislila kada je, kako je napisala, ljutito postavila status na svom profilu.


- Kao što je već poznato, održala sam svoj prvi koncert u Beogradu. Oduševljena sam prijemom publike i organizacijom. Ovo ću sada da kažem, prvi i zadnji put. To je bio moj koncert  i niko drugi nije nastupao! Kada mi neko kaže da voli moje pjesme i da sam mu idol od malih novu, ma kakva ta osoba bila u očima drugih, neću je otjerati niti biti gruba prema njoj. I za vašu informaciju ja nisam pogledala ama baš ni jednu emisiju od dotične gospođice za razliku od većine vas koji ste visili ispred TV ekrana jer vas je to zabavljalo. Zato me poštedite lažnog moralisanja i stavljanja u koš s nekim osobama. Dobro znate ko sam ja i na koji način sam izgradila sebe i svoju karijeru. Tačka! - objavila je popularna pjevačica.

 

(expressmag.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook