Tuzlanska starleta Maca Diskrecija o životu nakon 'Parova'

Zašto moja majka ne ispriča kakvu sam toruru prošla s očuhom? Ne vraćam se u Tuzlu...

Zabava13.07.15, 14:34h

Zašto moja majka ne ispriča kakvu sam toruru prošla s očuhom? Ne vraćam se u Tuzlu...
Po izlasku iz „Parova" danima je, kako saznaje Express, plakala i bila u depresiji jer jedino nju od svih takmičara, niko od rodbine i prijatelja nije posjetio za četiri mjeseca

 

Iako je Enesa Hodžić, majka bh. starlete Senade Nurkić Mace, koja je u srbijanskom rijalitiju „Parovi" osvojila četvrto mjesto, za magazin Express izjavila kako jedva čeka da vidi svoju kćerku te da bi voljela da novac koji je dobila u tom showu uloži u kupovinu neke garsonjere u Tuzli, njena nasljednica je ogorčena ponašanjem najbližih.

 

Po izlasku iz „Parova" danima je, kako saznaje Express, plakala i bila u depresiji jer jedino nju od svih takmičara, niko od rodbine i prijatelja nije posjetio za četiri mjeseca.

 

Maca je plačući pričala kako joj je muka od izjava njene majke koje je čula i pročitala.

 

- Ona pije lijekove, duševni je bolesnik pa joj toliko i ne zamjerim. Boli me što nije pričala kakvu sam torturu imala sa očuhom. Zašto o tome nikome nije pričala već je govorila kako ja lažem! Čujem kako joj je čudno što želim novac uložiti u karijeru pa je čak poručila i da kupim stan u Beogradu, da se ne vraćam u Bosnu. I ostat ću ovdje kako bih pokušala napraviti nešto od svog života. Želim napraviti pjevačku karijeru i sigurno ću uspjeti u tome. Zašto da se vraćam u Bosnu, kome?! Pa, za četiri mjeseca niko me nije posjetio. Nemam više ni rođaka, ni prijatelja... Jako sam razočarana - priča uplakana Senada.

 

Ona će izvijesno vrijeme boraviti u jednom beogradskom hotelu, a poslije toga planira da nađe neki stan koji će za početak izjamljivati. Ohrabruje je i to što je u Beogradu upoznala dosta ljudi koji su izrazili želju da joj pomognu. Među prvima koji su joj rekli da može računati na njihovu maksimalnu podršku je Toma Panters i Zorica Marković.

 

Probala najjače droge

 

 Kao i obično, Maca Diskrecija voli da bude u centru pažnje, pa je sada šokirala javnost priznanjem da je probala razne narkotike.

 

- Probala sam "spid", "bijelo" i "ekstazi". To su najjače droge i ne daj Bože nikome kako to udari u glavu. Ovo što sam doživjela u rijalitiju me drma jače od svega toga - priznala je sa osmijehom Maca.

 

Majci ću kupiti lijekove

 

- Sada imam pare, pa ću, bez obzira na sve, pomoći da se moja majka izliječi. Kupit ću joj sve lijekove koje mora da pije i angažovati dobre ljekare - objasnila je ona.

 

(expressmag.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook