Psuje potencijalnu snahu

Keba i Severina: Pred kamerama je hvali, a iza leđa...

Showbizz26.06.15, 15:55h

Keba i Severina: Pred kamerama je hvali, a iza leđa...
Posljednjih nedjelja, otkako se saznalo da su hrvatska pjevačica i njegov sin Igor u vezi, Dragan Kojić koristi svaku moguću priliku da se očeše o Severininu popularnost pa tu romansu podržava i hvali snajku na sav glas

 

Kada oko njega ima novinara i najavljuje koncert u Loznici, pjevač je pun riječi hvale, a čim misli da ga niko ne čuje, psuje potencijalnu snahu, piše Blic.

 

- Da, Severina dolazi, ona ima svoj program. Izuzetno je cenim kao umetnicu i ona će dati pravi pečat tom koncertu - rekao je Kojić pred kamerama „Blic“ TV-a na snimanju emisije „Grand šou“.

 

Posljednjih nedjelja, otkako se saznalo da su hrvatska pjevačica i njegov sin Igor u vezi, Dragan Kojić koristi svaku moguću priliku da se očeše o Severininu popularnost pa tu romansu podržava i hvali snajku na sav glas.

 

Ipak, čim se kamere isključe, Keba je mnogo drugačiji. Naime, istog dana, samo prije snimanja izbjegavao je predstavnike sedme sile, a kada su ga stigli, burno je reagovao.

 

- Boli me k... za Severinu i tu temu. Sve što sam imao o tome da kažem, ja sam rekao - izgovorio je Keba.


Ruku na srce, za skoro tri decenije karijere, Keba nikada nije bio ovoliko u žiži javnosti, čak ni kada se saznalo da ima vanbračno dijete.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook