FOTO/ ISIDORA BOROVČANIN PO POVRATKU IZ AMERIKE

Miss BiH otkrila tajnu kako čuva svoju ljepotu: Naporni tempo ne smije se odraziti na moj izgled!

ŽENA iN25.06.15, 16:18h

Miss BiH otkrila tajnu kako čuva svoju ljepotu: Naporni tempo ne smije se odraziti na moj izgled!
Naporni tempo ne smije se odraziti na moj izgled, u čemu mi značajno pomažu proizvodi "Himalaya Herbalsa". Oni su moj vjerni saveznik ljepote - otkrila je zvanično najljepša djevojka BiH


Aktuelnu Miss BiH Isidoru Borovčanin, koja je i najbolji top model svijeta, nakon povratka iz Amerike čekaju brojne obaveze.

 

isidora-borovcanin1

 

Bh. ljepotica jučer je u Banjoj Luci prisustvovala izboru za Miss Republike Srpske za 2015. godinu i tom prilikom predala krunu koju je osvojila prošle godine novoj Miss Republike Srpske Јovani Stevanović iz Bijeljine. Stevanović je naime  izabrana za 20. Miss Republike Srpske.

 

isidora-borovcanin2
 

- U Americi sam spojila ugodno s korisnim, zaista sam uživala. Sada me čekaju obaveze prema mojoj agenciji “ABC models” i, također, prema direkciji za izbor Miss BiH. U Americi smo ostvarili značajne kontakte sa ondašnjim agencijama, tako da ću krajem godine ponovo tamo putovati. Već pravimo plan za decembar, a čekaju me i putovanja u Kinu, Istambul i Milano. Naravno, taj naporni tempo ne smije se odraziti na moj izgled, u čemu mi značajno pomažu proizvodi "Himalaya Herbalsa". Oni su moj vjerni saveznik ljepote -  kaže Borovčanin.

 

isidora-borovcanin3

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook