Foto/ Burna i strastvena romansa

Seyo Boy ponovo ljubi: Ko je preplanula ljepotica i da li je na pomolu svadba?!

Showbizz25.06.15, 13:42h

Seyo Boy ponovo ljubi: Ko je preplanula ljepotica i da li je na pomolu svadba?!
Sjećate li se priče o Beograđanki, djevojci Seje Boya koju je mjesecima krio od svih? Bili su u vezi oko godinu dana i sve je „puklo", navodno, zbog toga što pjevačeva okolina nije prihvatala tu djevojku. Drugi su pričali da su se razišli zbog daljine, treći da ga je ona ostavila...

 

O tome se nikada Sejo nije pretjerano oglašavao. No, čini se da ovom folkeru više nije in kriti djevojke s kojima se viđa ili između njih postoji nešto više od prijateljstva.


Takav je slučaj sa atraktivnom Tijanom Krstić koju je Sejo predstavio svojim prijateljima na društvenoj mreži „Facebook". Sunači su se na jednoj od plaža u Budvi, a da Boy ovoga puta ništa nije htio kriti od onih koji ga prate na društvenim mrežama, govori i status koji je objavio.

 

Napisao je: „Upoznali se, zaljubili, tri puta posvađali, tukli, i to sve za pola sata... Šta će biti do večeras, neka mi je Bog u pomoći!", napisao je on.


Od njemu bliskih saradnika čujemo da je sa Tijanom nekoliko dana proveo u Budvi. U početku su se svima predstavljali kao „novopečeni par", a već navečer istog dana kada su se upoznali, bili su samo prijatelji. Tako, bar, Sejo priča.

 

seyo-boy-tatjana


No, kako je u posljednje vrijeme sve češće objavljuje da se zaljubio ili upoznao odličnu djevojku, možda se njegovim roditeljima uskoro posreći pa dobiju i drugu snahu. Naime, Boy je često i za naš magazin pričao kako mu roditelji, a posebno mama, stalno „nabijaju na nos" kada će se oženiti...


Je li se zasitio momkovanja pa odlučio konačno poslušati i srce i savjet roditelja... vrijeme će pokazati.

 

(expressmag.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr) 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook