FOTO&VIDEO/ Trovanje tek počinje

Novi reality show deset puta gori od 'Parova' - grade Maldive usred Zemuna!

Showbizz25.06.15, 10:01h

Novi reality show deset puta gori od 'Parova' - grade Maldive usred Zemuna!
Na Facebook profilu rijalitija, do sada je najavljeno da će u njemu učestvovati sve same zvijezde Parova - Ružica Veljković, Tijana Ajfon, Filip Đukić i Jovana Matora, a šuška se da će im se možda pridružiti i Nataša Šavija

 

Parovi su otrovali pola Srbije i regiona, ali to je bilo samo zagrijavanje u odnosu na ono što nam sada slijedi!

 

Na "egzotičnom ostrvu" koje se trenutno gradi u Zemunu, u dvorištu pored "Parova", učestvovaće bar polovina likova koji već nekoliko mjeseci bludniče i prave haos u ovom rijalitiju.

 

Maldivi počinju onog trenutka kada se završe Parovi, a to je 28. juni. Na Facebook profilu rijalitija Maldivi, do sada je najavljeno da će u njemu učestvovati sve same zvijezde Parova - Ružica Veljković, Tijana Ajfon, Filip Đukić i Jovana Matora, a šuška se da će im se možda pridružiti i Nataša Šavija.

 

Administrator zvanične Facebook stranice demantovao je da će u Maldive ući Igor Kostić rečima: "Igor X ipak ne ulazi na Maldivi", pa ako nije tačna gramatika, možda je tačna informacija. Ista osoba je obavijestila zainteresovane da su Maca i Jelena Golubović odbile da učestvuju u novom rijalitiju.

 

Iako se Maldivi najavljuju kao "Takmičenja na egzotičnom ostrvu, sa ogromnim bazenom, vještačkim vodopadom, puno egzotičnih biljaka i visokih palmi", radovi u okviru propale Fabrike "Obuće" u Zemunu, gdje je inače sjedište Televizije Hepi, govore da će se sva egzotika naći baš tu, iza betonske ograde u Trgovačkoj ulici.

 

Toma o ulasku na Maldive, na 4 nedelje:)

Posted by Maldivi - Happy on Wednesday, June 24, 2015

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook