Preplašio lijepu Monicu Bellucci

Nezgoda na snimanju: Emir Kusturica, poslije magarca, pao i s konja

Showbizz25.06.15, 09:09h

Nezgoda na snimanju: Emir Kusturica, poslije magarca, pao i s konja
Kusti su u pomoć odmah pritekli brojni članovi ekipe, a najviše se uplašila Monica Bellucci, koja je insistirala da ga odvedu u bolnicu

 


Emir Kusturica je prije dva dana pao s konja tokom snimanja filma „Na mliječnom putu“. On je uzjahao životinju, ali ga je ona brzo zbacila sa sebe i on je završio na zemlji. Ovo nije prvi put da Kusta doživi ovakav peh jer je i prošle godine pao, ali s magarca.


Ovaj manji incident dogodio se na Morinama kod Nevesinja, gdje ekipa u kojoj je i slavna Monica Bellucci posljednjih mjesec dana vrijedno radi na snimanju. Režiseru su odmah u pomoć pritekli glumci, a najviše se uplašila italijanska diva.


- Sve se brzo odigralo. Emir je u brdu jahao konja, koji je u jednom trenutku podivljao i režisera bacio na zemlju. Monica se istraumirala i insistirala je da se Kusturica odmah prebaci u bolnicu. Pošto nije doživio težu povredu, on ju je smirio i rekao da nema potrebe za tim jer se samo malo ugruvao. Saradnici su pomahnitalog konja jedva ukrotili na sljedećem brdu. Odmah su pozvali vlasnika i životinja je zamenjena - priča izvor koji se tom prilikom zadesio na licu mjesta, a prenijla je Slobodna Hercegovina.

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook