Luksuzna prva godišnjica braka

Džinovići kao Kardashiani: Evo kojim je fantastičnim potezom Haris oduševio suprugu Melinu

Showbizz24.06.15, 15:04h

Džinovići kao Kardashiani: Evo kojim je fantastičnim potezom Haris oduševio suprugu Melinu
Džinović sa suprugom boravi na Santoriniju, i to na mjestu gdje je prije dvije godine ljetovala najpoznatija starleta na svijetu sa svojom porodicom - piše Kurir.rs

 


Haris Džinović je posljednju nedjelju pred finale „Pinkovih zvezda“ iskoristio da odvede suprugu Melinu na Santorini, i to u vilu u kojoj je prije dvije godine boravila Kim Kardašijan sa porodicom.

 

Opčinjeni

 

Par je izgleda ostao opčinjen grčkim ostrvima. Stalno im se vraćaju jer su i prošlog ljeta cijeli mjesec uživali na Mikonosu.


- Haris je odlučio da iznenadi i oduševi Melinu putovanjem na jedno od najromantičnijih ljetovališta u Evropi. Njih dvoje su poznati po tome da vole luksuzne destinacije, ali folkeru se posebno simpatičnim za ovu priliku učinilo to što je na istom mjestu boravila najpoznatija starleta na svijetu. Početak ljeta Haris i Melina rešili su da provedu bez djece, pa su ugrabili nekoliko dana da uživaju sami. Ljetovanje će po završetku takmičenja, u kome je pjevač član žirija, nastaviti porodično na Crnogorskom primorju - kaže za Kurir izvor blizak Džinovićima.

 

Pozvali smo folkera da provjerimo ove navode, ali je njegov broj bio nedostupan. Međutim, supruga se javila iz rominga i potvrdila:


- Muž me iznenadio putovanjem i trenutno smo u Grčkoj. Upravo smo na ručku, ali neću vam otkrivati našu lokaciju - rekla je Melina i slatko se nasmijala kada smo joj pomenuli da je Kim Kardašijan odsjela na istom mjestu gde je nju suprug odveo.

 

Intimno proslavili

 

Podsjećanja radi, par se poslije 12 godina zajedničkog života 11. jula prošle godine vjenčao na luksuznoj jahti u Dubrovniku, u krugu najbližih prijatelja, pa je vrlo vjerovatno da su putovanjem u Grčku Haris i Melina odlučili da u intimi obilježe prvu godišnjicu braka.

 

Inače, njih dvoje svake godine, već tradicionalno, sa djecom borave u Crnoj Gori, pa će tako i ove sezone na odmor otići kad završe sa obavezama.

 

(kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook