Foto/ Pobjednik X- Factora otkrio

Evo s kime bi Amel Ćurić snimao duet: 'Ona mi je najljepša i jako seksi na muzičkoj sceni...'

Showbizz23.06.15, 10:00h

Evo s kime bi Amel Ćurić  snimao duet: 'Ona mi je najljepša i jako seksi na muzičkoj sceni...'
Pobednik druge sezone “Iks Faktor” Amel Ćurić otkrio je kako će potrošiti nagradu od 20.000 evra, ali i priznao kako želi da upozna Aleksandru Radović, koja mu je najseksepilnija pjevačica na našoj sceni - piše Alo.rs

 

Naime, odmah nakon proglašenja, Amel je dao intervju za Alo.rs i još uvijek uzbuđen i srećan, nije skidao osmijeh sa lica.

 

- Sretan sam zbog pobjede, bilo je puno dobrih, mladih ljudi koji su jako talentovani. Ja sam prije 11 godina pobijedio na jednom sličnom takmičenju i mislio sam da će ta slava vječno trajati, nisam ulagao u karijeru.

 

A sada planiram drugačije. Recimo, ovaj novac koji sam osvojio uložiću u karijeru - rekao je Amel.

 

Na pitanje sa kojom bi pjevačicom snimio duet, kaže:

 

- Sa Aleksandrom Radović. Odličan je vokal, a i najljepša mi je i najseksepilnija na muzičkoj sceni. Dama je sa nekim odmjerenim stavom, baš ono što se meni dopada i što volim kod djevojaka, žena. Ali ja imam curu, srećno sam zaljubljen, samo ne bih da nju stavljam u ovaj koš. Zove se Jelena i to je to, nije javna ličnost, a ja ne bih da petljam privatno i poslovno - iskren je pobjednik pomenutog takmičenja.

 

aleksandra radovic-spec

 

S obzirom da je Ćuriću mentor bio Masimo Savić, on kaže da bi bio zadovoljan da ima karijeru kao on.


- Iskreno, ja bih volio karijeru Masimo-Joksimović, kombinovano. Ali ako moram da se odlučim onda neka bude Masimo Savić - kaže Amel i dodaje da jedva čeka da se vrati kući u Bosnu kako bi se odmorio i bio sa porodicom.


- Jako mi je lijepo bilo u Beogradu, ali sam se uželio i kuće. Iskreno, jako mi nedostaje da odem kući i gledam u akvarijum sa mojim ribicama - završava ovogodišnji pobjednik.

 

(alo.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook