Video/ Uzbudljiva filmska noć

Ne propustite večeras 'Anđeosko srce' i 'Crveno usijanje' na CTV!

Mediji22.06.15, 12:09h

Ne propustite večeras  'Anđeosko srce' i 'Crveno usijanje' na CTV!
CTV Filmska noć donosi dva filma: Anđeosko srce i Crveno usijanje

 

Anđeosko srce

 

Harry Angel (Mickey Rourke) je privatni detektiv koji primi neobičan telefonski poziv. Naime, dojavljeno mu je da ispita sotonistčki kult u Harlemu gdje nepoznati muškarac želi razgovarati s njim. Čovjek se zove Louis Cyphre i traži od Harryja da mu nađe nestalu osobu. Harry za pet hiljada dolara prihvaća posao i slijedi trag označen mnogobrojnim leševima. Harryja će istraga iz New Yorka odvesti u Louisianu, gdje u hotelu susreće mladu ženu tajanstvene prošlosti Epiphany Proudfoot, s kojom se upušta u ljubavnu vezu.

 

Iako je upozoren da se ne miješa ondje gdje mu nije mjesto, Harry ne odustaje i sve se dublje upleće u mračnu priču zabranjenih rituala voodoo kulta...

 

Film Anđeosko srce pogledajte u 22:30 sati na Cinema TV.

 

 

Crveno usijanje


Viktor (Ed O'Ross), ruski narko diler napušta Rusiju i bježi u Chicago ali ga tamo uhapse. Rusi šalju njihova najboljeg i najačeg policajca Ivana Danka (Arnold Schwarzenegger) kako bi ga vratio u Rusiju no Viktor uspijeva pobjeći. Ivan se mora udružiti s Američkim policajcem Artom Ridzikom (James Belushi) kako bi uhvatili Viktora.

 

Film Crveno usijanje pogledajte u 00:20 sati na Cinema TV.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook