Pjevačica otvoreno o ljubavi

Nina Badrić otkrila kakav treba biti njen idealni muškarac: Traži li previše?

Showbizz20.06.15, 09:37h

Nina Badrić otkrila kakav treba biti njen idealni muškarac: Traži li previše?
Nina Badrić snimila je novu pjesmu "Više smo od prijatelja", kojom je najavila novi spot, ali je i otrkila kakav muškarac bi osvojio njeno srce

 

- S ovom pjesmom apsolutno sam najavila rad na novom albumu, ali ne jurim za rokovima, važan mi je kvalitet - izjavila je pjevačica.


 
Nina kaže da ne traži previše kada je ljubav u pitanju.


 
- Kad bih znala kako izgleda idealan muškarac, ja bih ga pokazala i imenovala. Da bude karakterno dobar, zgodan, ostvaren, uspješan, da voli samo mene, da je visok devedeset i da mi uliva puno povjerenja. Da li tražim previše - kroz smijeh je ispričala Badrićeva, koja ipak nije željela da otkrije da li ima novu ljubav.

 

Pjevačica je otkrila i da je bilo perioda kad nije bila zadovoljna svojim izgledom, da voli da kuha za druge, ali ne i za sebe, kao i da za sebe smatra da je jako realna osoba.


 
- Ne volim mnogo da pravim selfije, nisam zavisnica. Od društvenih mreža posebno volim Instagram, a na njima sve radim zbog publike, iako bih mogla i bez toga. Sve volim da dijelim s publikom, kako bi me na taj način upoznali ne samo kao pjevačicu, već i kao osobu - rekla je Nina.

 

(blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook