Foto/ Urnebesni gaf koji je obišao svijet

Ima li ona ogledalo kod kuće??? Ovo je definitivno modni promašaj godine...

Zabava19.06.15, 14:17h

Ima li ona ogledalo kod kuće??? Ovo je definitivno modni promašaj godine...
Znamo da ljepota boli i da su žene spremne mnogo da trpe da bi izgledale lijepo, ali ponekad zaista pretjeruju

 

Mamen Sančez nedavno je izabrana za gradonačelnika malog gradića Heres de la frontera u Španiji,  ali uprkos njenom uspjehu u politici vjerovatno će je svi pamtiti po jednom modnom promašaju.

 

sandaleee


Problem nije njena odjevna kombinacija, već izbor obuće koji očigledno nije adekvatan. Mamen nema šest prstiju na nogama, iako tako djeluje. Zapravo, ona je samo obula sandale broj manje, pa su joj mali prsti ispali između kaiša na sandalama. Nimalo lijep prozor, a vjerovatno i bolan, nastalo je na primopredaji dužnosti gradonačelnika.


 
Fotografija je obišla svijet i postala hit na internetu, a vrlo brzo izazvala je i reakciju korisnika društvenih mreža koji su na zanimljiv način pružili podršku Mamen.
 

  
  
Pod haštegom #diainternacionaldeldedofuera društvenim mrežama počele su da se šire fotografije ljudi koji nose obuću koja im je mala ili iz kojih im vire mali prsti baš kao gradonačelnici Heres de la frontera.

 

sandale

 
Ovaj modni gaf obilježio je dosadašnju političku karijeru Memen Sančez i dobro zabavio ljude širom svijeta, ali i pokazao nije  dovoljno da odjeća i obuća koju nosimo bude samo lijepa, već da mora da bude i funkcionalna i udobna.

 

(blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook