Bahato ponašanje bh. pjevača

Ekipa Nove TV još u šoku: Hari Varešanović zbog provokacija otjerao novinare!

Showbizz19.06.15, 11:38h

Ekipa Nove TV još u šoku: Hari Varešanović zbog provokacija otjerao novinare!
Ne glumim zvijezdu, samo nije trenutak da me pola sata prije koncerta zasipaju pitanjima za koja mi treba barem sat vremena da odgovorim - kaže sarajevski pjevač

 

Hari Varešanović nikada nije glumio zvijezdu, i to mu je kod mnogih kolega bio veliki plus, ali ne i kod novinara koji su ga optužili da se ponašao bahato, piše Express.


Prije koncerta u Zagrebu, Hari se obrušio na ekipu televizije Nova. Oni su dogovorili razgovor neposredno prije njegovog izlaska na binu, a onda su u prilogu pojasnili kako su se osjećali neprijatno zbog njegovog bahatog ponašanja.


- Hari je bio nervozan i stalno nas je požurivao. Kao da smo mi tu došli da se igramo. Razgovor je bio vrlo kratak zbog takvog bahatog ponašanja, a Hari je glumio veliku zvijezdu -  bio je komentra nakon završenog priloga.


Kako kaže Hari, ni sam ne zna šta su htjeli od njega ti novinari.


- Požurivao sam ih jer su došli nespremni i sa nekim pitanjima na koja se može odogovoriti sa da ili ne i to pola sata prije nego što ću izaći na binu. Onda su počeli da me namještaju, ne valja ovaj ugao, ne valja drugi... A snimili su sve su nakon što sam im rekao da je ispred mene važan koncert, a oni se igraju sa mnom. Ne glumim zvijezdu, samo nije trenutak da me pola sata prije koncerta zasipaju pitanjima za koja mi treba barem sat vremena da odgovorim. Barem svi novinari znaju da nisu imali bilo kakve neugodnosti ako me pitaju za intrvju ili razgovor u nekoj televizijskoj emisiji,ali ako mi to vrijeme dozvoljava - kaže Varešanović na komentare novinarke televizije „Nova".

 

(Expressmag.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook