FOTO/ Dok traje bitka oko starateljstva

Selma Bajrami nikad sretnija: Ovako izgleda savršen dan poznate folk pjevačice

Showbizz19.06.15, 10:56h

Selma Bajrami nikad sretnija: Ovako izgleda savršen dan poznate folk pjevačice
Selma za Express kaže da sa svojim sinom nadoknađuje ono propušteno, te da je njeno djetinjstvo prošlo 'bez ovih igračaka i u onom najtežem periodu'

 

Dok traje sudski postupak oko starateljstva nad sinom Darisom, uprkos tome što njen još uvijek zakoniti suprug Mujo pokušava predstaviti je kao majku koja ne posvećuje dovoljno pažnje svom sinu, Selma Bajrami uživa u dječijim radostima i svakom slobodnom trenutku sa svojim mališanom.


Ne obazire se na ovakve glasine, već energiju usmjeruje na ono što joj je najvažnije u životu - na svog sina. Njih dvoje su trenutno u Beču, a ona je fotografijama postavljenim na društvenim mrežama pokazala kako izgleda njen savršen dan.


Igrala se u bazenu sa lopticama, vozila autiće... No, na ovim slikama vidimo i da je Selma u pravo smislu riječi uživa u dječijim igricama. Kazala je za Express da sa svojim sinom nadoknađuje ono propušteno, a njeno djetinjstvo prošlo je bez ovih igračaka i u onom najtežem periodu.


Zato svom sinu želi pružiti apsolutno sve. I nije joj ništa teško. Njegov jedan pogled dovoljan je da zaboravi i na umor i na bol i na sve drugo. 


Selma Bajrami se vratila u top formu, a fotografijama na svom Facebook profilu svima je pokazala i "kakvo tijelo Selma ima".

 

selma-bajrami


Ne vide joj se ni tragovi poroda te izgleda poput neke 20-godišnjakinje. 

 

selma-bajrami

 

(Expressmag.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook