(Ne)prijateljstva u svijetu tenisa

Federeru se nije svidio Beckerov komentar o njegovom i Đokovićevom odnosu

Sport18.06.15, 11:47h

Federeru se nije svidio Beckerov komentar o njegovom i Đokovićevom odnosu
Dvojica najboljih tenisera na svijetu uskoro će zaigrati na Wimledonu. S obzirom na njihove pozicije na ATP ljestvici, njihov susret mogli bi gledati tek u finalu

 

Nakon što je Boris Becker predstavio biografiju u kojoj se dotakao odnosa između Rogera Federera i Novaka Đokovića te u kojoj piše kako je javna tajna u teniskom svijetu da se njih dvojica ne podnose, ali da se to ne zna jer se teniseri danas boje iskazivati emocije na terenu zbog mogućih kazni, javio se Švicarac koji je poručio kako mu se ne sviđaju Beckerove tvrdnje.

 

“Takvi komentari su nepotrebni. Becker ne može znati imam li ja problema s Đokovićem. Uvijek je opasno previše pričati jer ponekad kažete nešto što nije trebalo reći. Ne sviđa mi se to što je rekao pogotovo jer mi je nekada bio idol”, izjavio je Federer za Berner Zeitung te se osvrnuo na Beckerove tvdnje da je jedan od najplaćenijih sportista jer ga svi vole i da mu novac donosi njegov imidž.

 

“Trebao bi me poznavati dovoljno dugo kako bi znao da sam opuštena osoba. Prijateljski sam nastrojen i uljudan prema drugima. Poznato je da sam imao problema s Đokovićevim ponašanjem na terenu, ali se to promijenilo jer se sada ponaša predivno i pošteno. Nemam problema s Novakom”, naglasio je Federer.

 

Dvojica najboljih tenisera na svijetu uskoro će zaigrati na Wimledonu. S obzirom na njihove pozicije na ATP ljestvici, njihov susret mogli bi gledati tek u finalu.

 

(Telegram.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook