Na platou ispred tvrđave Kastel

Sve spremno za Beer Fest u Banjaluci: Zabavite se uz Zabranjeno pušenje, Ramba Amadeusa, Bad Copy...

Zabava17.06.15, 16:59h

Sve spremno za Beer Fest u Banjaluci: Zabavite se uz Zabranjeno pušenje, Ramba Amadeusa, Bad Copy...
Sve ljubitelje dobre muzike ali i pivopije ovog vikenda na platou ispred tvrđave Kastel očekuje drugi Beer Fest u Banjaluci

 

- Potrudili smo se dovesti neke od najkvalitetnijih regionalnih izvođača ali i prirediti posjetiocima i najveću binu do sada kako bi ugođaj bio potpun, rekao je na konferenciji za novinare održanoj u Banjaluci organizator Strahinja Grahovac. Prvog dana Beer festa nastupiće Prljavi inspektor Blaža i kljunovi kao i Zabranjeno pušenje.


19. juna svi ljubitelji hip hop muzike uživaće uz Bad Copy, nakon kojeg će pred banjalučku publiku nakon dugo vremena izaći zagrebački sastav i jedan od najpopularnijih bendova bivše zemlje Psihomodo Pop. Iako je grupa Colonia trebala nastupiti 20. juna ipak će to učiniti u petak 19.06., izjavio je Marko Tica producent Beer Festa. Trećeg dana festivala očekuje nas legendarni Rambo Amadeus ali i grupa Orthodox Celts. Ispred Kastela sviraće i veliki broj domaćih i regionalnih bendova kao što su Alexandria, Tupas Mene, Neuro, Shangai Street Fight i mnogi drugi.


Posjetioci će imati priliku isprobati preko deset vrsta piva. Cijena jednodnevne ulaznice je 5 KM a karte se mogu kupiti na ulazu u prostor festivala. Voditelj Beer Festa je kao i prošle godine Darko Gunjić – Gunja. Jedna od novina je besplatan internet koji je obezbijedio Elta Cabel. Radno vrijeme festivala je od 17.00  do 03.00.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook