A nekad bila na vrhu top lista

Elvira Rahić 'propala u zemlju': Gdje je nestala i šta radi?

Showbizz17.06.15, 08:44h

Elvira Rahić 'propala u zemlju': Gdje je nestala i šta radi?
Na društvenim mrežama su i komentari poput onih koji pišu da se ona mora više posvetiti publici u BiH koju je zbog gostovanja u inozemstvu ranije zapostavljala

 

 

Sjećamo se vremena kada Elvira Rahić nije „silazila sa malih ekrana", kada su njene pjesme bile prve na top-listama radiostanica, kada je punila stranice novina... Ali toga više nema jer se ova poznata pjevačica u posljednjih nekoliko mjeseci vrlo rijetko pojavljuje u medijima.


Od ljudi njoj bliskih čujemo da je imala dosta obaveza zbog preseljenja iz Beča u Minhen. Ponovo se vratila u Njemačku jer je njen suprug Šaban Forić zbog svog posla prebačen u Njemačkoj. S njim i pjevačica sa njihovim sinom Dinom. Jedva su pronašli odgovarajući stan u tom dijelu Njemačke koji bi zadovoljio sve njihove potrebe.


Kako zbog toga tako i drugih privatnih obaveza, Elvira je privremeno zaustavila snimanje novih pjesama. Njen novi CD najavljivan je za maj, ali od toga ništa. Kasnije je rečeno da će se pojaviti do ljeta...


Sigurno je da se njena publika uželjela novih pjesama, ali i nastupa. Na društvenim mrežama su i komentari poput onih koji pišu da se ona mora više posvetiti publici u BiH koju je zbog gostovanja u inozemstvu ranije zapostavljala.

 

(expressmag.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook