Obdarena i nadarena, nema šta...

Ava Karabatić i najnoviji izazovi karijere: Evo čime se sad namjerava baviti...

Showbizz16.06.15, 15:00h

Ava Karabatić i najnoviji izazovi karijere: Evo čime se sad namjerava baviti...
Hrvatska pjevačica, književnica, učesnica rijalitija, od nedavno i glumica Ava Karabatić, uskoro će spisku zanimanja dodati i još jedno zanimanje

 

 
- Nakon dva završna ispita sada u junu i početkom jula, spremam se da radno provedem ljeto. Svi s nestrpljenjem čekaju premijeru nove pesme '3 puta na dan', a vjerujte i ja -  rekla je Ava i otkrila da će za novu pjesmu snimati i spot i to u Beogradu.


 
- Pjesmu su radili sada već moji prijatelji, tim iz Beograda, a mogu da kažem da će spot biti nešto još neviđeno i opet ću se prepustiti u ruke Beograđanima. Imala sam ponude iz Hrvatske, Sarajeva i Ljubljane za snimanje spota, ali ja se uvijek odlučim za najbolje.


 
Nakon nastavka rada na muzičkoj karijeri, Ava planira i novu profesiju ...


 
- Krajem avgusta odlazim u Rim na pripreme, jer u oktobru počinjem da radim na Kanalu 5. Šou je verzija 'Plesa sa zvijezdama', a uz mene će, kao voditelj stajati jedan od najpoznatijih italijanskih glumaca Dućio Đordano, negativac iz serije 'Incantesimo'. Već mjesecima plešem zumbu radi održavanja koncije i svaki dan plivam bar dva sata.

 

(pulsonline.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook