LIDER GRUPE 'MAJKE' U ELEMENTU

Evo kako je Goran Bare prokomentarisao svastiku na Poljudu

Showbizz15.06.15, 21:03h

Evo kako je Goran Bare prokomentarisao svastiku na Poljudu
Goran Bare poznat je kao čovjek bez dlake na jeziku čak i kad su u pitanju škakljive teme, a ništa drukčije nije bilo ni ovaj put kad je komentirao najaktualniju temu u državi: svastiku na Poljudu


U razgovoru za RTL kazao je: "Evo ja sad putem ove televizije molim nogometaše Hrvatske iz Hrvatske - nemojte igrati za hrvatsku reprezentaciju, nemojte igrati... Ti ljudi, oni nisu zaslužili da vi njima pokažete da pobjeđujete".

 

Osim toga prokomentirao je i šatoraše, osvrnuvši na konkretan događaj na Markovu trgu: "Kad uhvatiš policajca za grlo, želiš mu nanijeti zlo. Ako on predstavlja zemlju, ti želiš nanijeti zlo zemlji", objasnio je.

 

Usput je kazao i da je dosad promijenio nekoliko postava u bendu budući da su ljudi shvatili da od rock 'n' rolla ne mogu dovoljno zarađivati da bi "uzgajali, ovaj hranili nejač", a onda i dodao ponešto o svojoj inspiraciji: "Bog je energija, mi smo sijalice, eto to me interesira. Neka religija, politika, spoj toga, zatim ljubav u svemu tome, ljubav kao cjelina, ne samo kad se vole dvoje ljudi. Ne tipa ono 'ajmo raditi djecu i te stvari, voliti se pa voliti tu djecu, nego ljubav općenito kao volim majmuna, volim svog psa", poručio je.
 

 

(index.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook