Svjesna godina koje prolaze

Dženana Bregović odvratila na kompliment: 'Ma kakva ljepotica, ja sam starica...'

Showbizz15.06.15, 09:08h

Dženana Bregović odvratila na kompliment: 'Ma kakva ljepotica, ja sam starica...'
Lijepa Sarajka odmahuje rukom na komplimente i uz osmijeh kaže da je vrijeme njene ljepote prošlo - piše blic.rs

 

U Beograd je stigla zbog izložbe svoje najstarije kćerke.


S tim se ne bi složili oni koji su bili u prilici da vide Dženanu Sudžuku u Mikser hausu na otvaranju izložbe njene kćerke Eme.

 

Supruga Gorana Bregovića i bivša manekenka plijenila je ljepotom i elegancijom. Iako skoro nikada nije željela da govori za medije, ovoga puta je pristala da priča sa novinarima.

 

Na opasku da je lijepo vidjeti najljepšu Sarajku u Beogradu, kako pruža podršku svojoj najstarijoj kćerki, ona se nasmijala:

 

- Ma, kakva ljepotica. Ja sam starica. Ali možete da me pitate kako se osjećam kao majka čija je kćerka umjetnica - kazala je Dženana.

 

U prvi plan je izbila izložba, a bivša manekenka nije krila ponos.

 

- Uzbuđena sam veoma. Čini se da se Ema odlično snalazi i kao umjetnica, ali i sa medijima. Drago mi je ako se pokaže da to stvarno zna da radi. Volim sve njene radove i navikla sam se na surovu liniju, iako sam nekada mislila da će njeni radovi biti malo nježniji. Onda kada sam vidjela da neće biti tako, i ja sam rekla okej ako to mora da bude tako - pomirljivo kaže Dženana.

 

Kako Goran Bregović nije bio tu da podrži najstariju kćerku jer je poslovno u Barseloni, pitali smo Dženanu šta on misli o njenim radovima.

 

- On pomno prati Emu. Mislim da voli sve njene radove, ali to ćete ipak morati njega da pitate.

 

Goran i Dženana su 23 godine u braku i imaju troje dece - Emu (20), Lulu (13) i Unu (11).

 

Nikada nije bila tajna da je Bregović vrlo nevjeran svojoj supruzi, pa su njegove afere bile maltene javne. Dženana je sve to dostojanstveno podnosila i nikada se nije oglašavala u medijima. Pisalo se da su neke od njih i Konstanca Radulović, Katarina Radivojević, Severina, Alka Vuica... 

 

(blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)
 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook