Učestvovala i u reality showu

Liberalna Švedska: Princ oženio istetoviranu manekenku koja je pozirala golih grudi

Lifestyle13.06.15, 21:57h

Liberalna Švedska: Princ oženio istetoviranu manekenku koja je pozirala golih grudi
S. Hellqvist 2005. je sudjelovala u švedskom reality showu Paradise Hotel, a godinu prije pozirala je otkrivenih grudi za magazin za muškarce Slitz

 


Na vjenčanju 36-godišnjeg princa i 30-godišnjakinje bili su, među ostalima, japanska princeza Takamado, belgijska kraljica Mathilde te grof i grofica od Wessexa iz Velike Britanije.


S. Hellqvist 2005. je sudjelovala u švedskom reality showu Paradise Hotel, u kojemu su se natjecali skromno odjeveni muškarci i žene smješteni u luksuznom turističkom boravištu. Godinu dana prije, kada je imala 20 godina, pozirala je otkrivenih grudi za magazin za muškarce Slitz. Na vjenčanju je nosila haljinu švedske dizajnerice Ide Sjöstedt koja je razotkrila tetovažu u obliku zvijezde na njezinim leđima. Princ, bojnik u švedskoj mornarici i povremeni vozač utrka, zahvalio je javnosti na podršci.


- To pokazuje da je Švedska topla zemlja s puno ljubavi - rekao je Carl Philip prije poljupca s mladenkom koji je dočekan glasnim aplauzom, nakon čega se par provozao kočijom kroz središte Stockholma.

 

(Vecernji.hr, DEPOPORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook