Od 10. do 17. augusta

Evropski bendovi na Sziget festivalu 2015!

Zabava13.06.15, 17:11h

Evropski bendovi na Sziget festivalu 2015!
Tako iz Franscuske stižu Erotic Market i Wailing Trees, iz Nizozemske Splendid i My Baby, iz Španjolske Delafé y Las Flores Azules i The Always Drinking Marching Band. Njemačku će na Szigetu predstavljati Robert Laupert, a Italiju Après la Classe from Salento, Lo Stato Sociale i Fast Animals and Slow Kids

 

Sziget ponosno najavljuje domaćinstvo pravoj multikulturalnoj zajednici, koja će se također reflektirati i u programu na Otoku slobode u Budimpešti, u terminu od 10. do 17. augusta. Organizatori su tako objavili solidan niz europskih bendova koji će kao već impresivnom dodatak line up- u nastupiti na Szigetu, i to u sklopu posebne pozornice, BK Europe Stage, posvećene nekim od najobećavajućih evropskih muzičara.

 

Tako iz Franscuske stižu Erotic Market i Wailing Trees, iz Nizozemske Splendid i My Baby, iz Španjolske Delafé y Las Flores Azules i The Always Drinking Marching Band. Njemačku će na Szigetu predstavljati Robert Laupert, a Italiju Après la Classe from Salento, Lo Stato Sociale i Fast Animals and Slow Kids.

 

Iz Poljske će stići The Dumplings, iz Finske 22-Pistepirkko, a iz Izraela "Matti Mätä &SS". Također, na Sziget 2015. iz Češke stižu Mydy Rabycad, a iz Slovačke Frequency, iz Belgije Lohaus, te iz Austrije MÖWE. Na BK Europe Stage će također stati i ruska Naadia, Armenijci Wattican Punk Ballet, ukrajinski HAYDAMAKY, srpski Eyesburn i June iz Makedonije.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook