VIKEND UVERTIRA U KUĆI ROCK 'N' ROLLA

Prvo utakmica pa žestoka svirka: Večeras luda noć u 'Kaktusu' uz Zmajeve i Karne

Zabava12.06.15, 14:09h

Prvo utakmica pa žestoka svirka: Večeras luda noć u 'Kaktusu' uz Zmajeve i Karne
Ovaj put nema izrade. Ko voli, može gledati utakmicu u Kaktusu na velikom platnu, a ostali poslije utakmice pravac na svirku!!!


Luda noć očekuje vas u klubu Kaktus - House of rock'n'roll na Skenderiji, gdje će biti organizovano 'kafansko' gledanje utakmice BiH - Izraael, a nakon nje slijedi zabava do ranih jutarnjih sati uz žestoke momke iz benda Karne.

 

- Mi uvijek rado sviramo kada je neka važna utakmica, jer ne volimo da se raja gura i da nam je gužva, a onima koji večeras budu sa nama, obećavamo nezaboravan postnogometni  dernek, poručuje Feđa Isović, poznati bh. scenarista koji višak energije troši kao gitarista, a ponekad i pjevač benda Karne.  


Kako sami za sebe kažu, "vokalno infantilni sastav 'Karne' osnovan je u januaru davne 2010. godine iz potrebe članova benda da se neartikulisano oglase po svim nevažnim pitanjima", a oni su: Almir Kugla Kurt - vokal,  Goran Navojec - saksofon i vokal, Feđa Isovic - ritam gitara i vokal, Ervin Širli Buševac - gitara, Alen Pilav - klavijature, Nermin Dedić Fićo - bas Aldin Omerović - bubnjevi.

 

Na repertoaru će se i ovoga puta naći pjesme sa njihovog albuma "Diktatuta amatera", objavljenog u izdanju najastarije bh. izdavačke kuće Sarajevodisk 2012. godine, a za one koji ih dugo nisu čuli, kratko podsjećanje na ono što ih očekuje ove noći u Kaktusu...

 

 

(DEPO PORTAL/aa)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook