A kakvu vi 'frizuru' imate?

Muškarci otkrili šta stvarno misle o ženskim stidnim dlačicama: Evo šta preferiraju...

ŽENA iN11.06.15, 18:14h

Muškarci otkrili šta stvarno misle o ženskim stidnim dlačicama: Evo šta preferiraju...
Iako se u posljednje vrijeme priča i o stanju muških stidnih dlaka, obično su ženske pod mikroskopom. Skroz obrijana, samo ‘podšišana’ ili netaknuta, na ženi je da odluči kako će izgledati njeno međunožje. No, zanimljivo je istražiti što muškarci zaista misle o stanju ženske ‘frizure’

 

HuffingtonPost i Ask Men zajedno su proveli veliku anketu u kojoj je sudjelovali više od 5.000 muškaraca. Pitali su ih tri pitanja.


Što te privlači kada se radi o ženskim stidnim dlakama?


41% muškaraca odgovorilo je da preferiraju skroz obrijanu vaginu, a jedan je odgovor glasio: ‘Jedine dlake koje žena smije imati su na njenoj glavi’.


No, 38 % će se zadovoljiti ‘podšišanom’ i uredno sređenom vaginom te smatraju da odrasla žena ipak mora imati nešto dlaka ‘tamo dolje’.


15% kaže da im je svejedno te potiču žene da naprave sa ‘frizuricom’ štogod im je najljepše i zbog čega god se osjećaju seksi, a samo 5% voli ‘prirodno’.


Jesi li ikad prekinuo seks ili spoj zbog njenog izbora ‘frizure’?


Iako imaju preferencije, muškarci ipak ne odustaju od seksa bez obzira na sve. Tako je 91% na to pitanje odgovorilo negativno, a jedan od ispitanika je komentirao: “Ako si već stigao do toga da ti s ‘posreći’, pa onda odustaneš zbog stidnih dlaka, ti si ogromna guzica”.


Osjećaš li pritisak da si i ti sređuješ stidne dlake?


Većina sudionika kaže da ne osjeća pritisak, ali priznaje da se voli ‘srediti. 20% fair playjera smatra da ako se već žena trudi ugoditi mu na taj način, zašto ne bi to učinio i on. Isti postotak smatra da se danas od muškaraca očekuje da se brinu o svojim dlakama ‘tamo dolje’, a 12% odgovorilo je samo: ‘ne’.


 
(Hot.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook