Neka vaš dom bude savršen

Posjetite 'Decor In', prvi profesionalni bh. portal o uređenju enterijera i eksterijera

Auto & Dom10.06.15, 14:10h

Posjetite 'Decor In', prvi profesionalni bh. portal o uređenju enterijera i eksterijera
Decor In je prvi bh. profesionalni portal koji piše o temama uređenja i opremanja enterijera i eksterijera, sa naglaskom na firme koje posluju u BiH

Nakon nešto više od godinu dana poslovanja, postali su baza za sve one koji na jednom mjestu žele pronaći ideje i savjete kako urediti svoj dom, vrt ili poslovni prostor. No pored toga na ovom portalu možete pronaći sve novosti iz ove oblasti, ali i aktuelnosti iz trgovina, akcije i sniženja, predstavljanje bh. firmi, najavu i izvještaje sa sajmova, adresar kompanija...

 

Portal se svakodnevno ažurira sa tekstovima, katalozima i kolumnama, a u njemu radi stručni tim, koji osim novinara i marketing stručnjaka, sačinjavaju i diplomirani inžinjeri arhitekture. Oni sa svojim savjetima i recenzijama, ne samo da pomažu čitaocima, već nam i skreću pažnju na neke zaista kvalitetne proizvode, koji se mogu nabaviti u BiH. Osim toga donose nam uvid u najzanimljivija arhitektonska čuda današnjice.

 

Jedan od ciljeva portala je i da promoviše proizvode Made in BiH, te da pokaže da se i kod nas mogu kupiti kvalitetni komadi kako namještaja, tako i druge opreme za dom. Neki od najčitanih tekstova na portalu upravu su posvećeni našim dizajnerima, arhitektama i umjetnicima svih profila, koji svoje proizvode uspješno plasiraju i van granica BiH.

 

Decor In uskoro pokreće i rubriku GDJE KUPITI U BIH, u kojoj ćete na jednom mjestu moći pronaći ponudu bh. trgovina (salona namještaja,rasvjete, bijele i crne tehnike, sanitarije i keramike, zidnih i podnih obloga...) na jednom mjestu. Umjesto da obilazite mnogobrojne trgovine, jednim klikom mišem, sve ponude će vam biti dostupne i od vaše kuće.

 

Na kraju, Decor In je jedno od rijetkih online kutaka, koji odiše pozitivnih stavom, gdje možete uspješno da pobjegnete od svakodnevnice, bar na kratko. Svakodevno se trude da informišu i inspirišu, te da vam bar jednom u toku dana izmame osmijeh na lice.

 

Posjetite i vi www.decorinportal.com, koji može biti vaš Prvi korak do savršenog doma.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook