JE LI NA POMOLU PRINOVA

Severina je trudna? Keba je mislio da mu je sin s 'folklorašicom', a sada će postati djed djetetu slavne pjevačice

Showbizz10.06.15, 10:59h

Severina je trudna? Keba je mislio da mu je sin s 'folklorašicom', a sada će postati djed djetetu slavne pjevačice
Igorov otac Dragan Kojić Keba izjavio je da je Severina možda trudna, a kada se javila pjevaču na telefon, rekla mu je 'deda Keba'

 

Kako piše Kurir, pjevač je progovorio o Severininom i Igorovom odnosu i kako je pjevačica došla prvi put kod njih u kuću. 'Moj Igor i ja smo imali otvoren odnos što se tiče emocija... Bio sam u Zagrebu u jednom klubu. I pazi, moj Igor s prijateljima, ja se začudim od kuda on na mom nastupu... Sljedeći put, on kaže da je opet u Zagrebu. Kaže, imam djevojku... Pa što radi, pitam ga. On kaže 'Bavi se folklorom'.. ' Ja se šokiram. Vidimo se kod kuće sljedeći put.. ništa. Ja ga opet zovem, on opet u Zagrebu, pitam ga što ćeš tamo, je l' opet folklorašica? Hajde ne zezaj...' - rekao je Keba.

 

Šokirala ga

'Rekao mi je doći ću s djevojkom, pripremi se. Što se imam pripremati, djevojka je. Ako je muško da se pripremim... Šalim se. I sad na vrata ulazi Igor i ulazi Severina. Ja sam gledam preko ramena. Igore, zar ti meni skrivenu kameru? On se smijao... Dobro došli, izvolite...' - ispričao je Keba.

 

Nakon uspješnog prvog susreta uslijedilo je još jedno iznenađenje.'Dobro veče deda' - rekla je Severina kada je jednom prilikom nazvala budućeg tasta, a pjevač je na to ostao bez teksta.

 

'Šokiran sam, rekla mi je deda' - rekao je Keba kojem ideja o unucima očito nije nimalo strana.

 

(kurir.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook