Otkrila šta je 'pali'

Suzana Mančić otvoreno o seksu: U moru sam se davila, ali zato sam najbolji orgazam doživjela na...

Showbizz09.06.15, 10:31h

Suzana Mančić otvoreno o seksu: U moru sam se davila, ali zato sam najbolji orgazam doživjela na...
Voditeljka Suzana Mančić odlučila je da otkrije svoje najintimnije tajne. On je priznala da je imala seks na najneobičnijim mestima, a da je najbolji orgazam doživjela na stepeništu


 
Suzana je otkrila da je probala seks u sijenu, moru, na haubi i na njivi, ali najljepše uspomene joj budi seks na stepeništu.


- Imala sam baš dobar seks na stepenicama. Svima to preporučujem jer je bilo veoma uzbudljivo i strastveno. Ništa mi nije smetalo, ništa me nije žuljalo, toliko je bilo lepo, iskrena je voditeljka.

 

Iako, kako kaže, više ne može ni da se sjeti gde je sve imala seks, tvrdi da je onaj u krevetu najbolji, ali i dodaje da se razočarala seksom u vodi.

 

- Mislila sam da će seks u moru biti dobar. Ali je potpuno bezveze. Uopšte nije ono što sam očekivala. Nisam imala oslonac, davila sam se, ništa nije kao u filmovima, rekla je Suzana za "Informer".

 

Suzana ističe da je najbolji seks imala između 40. i 50. godine i smatra da su žene tada seksualno najmoćnije jer su tada završile onaj "obavezni" dio koji čine djeca i karijera, a svjesne su da im mladost izmiče.

 

(informer.rs, DPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook