JOŠ JEDNA NOVINA ZA KORISNIKE

Logosoft donosi besplatnu aplikaciju 'Kalkulacije' za Windows

Tehno04.06.15, 15:50h

Logosoft donosi besplatnu aplikaciju 'Kalkulacije' za Windows
"Kalkulacija" je jednostavna aplikacija koja će vam pomoći da na osnovu neto iznosa dohotka izračunate tačne iznose svih doprinosa i poreza na vaš dohodak u BiH. Također, aplikacija ima implementirane i dodatne benefite kao što su konvertor valuta i izračunavanje ukupnih putnih troškova

Iz Logosofta stiže još jedna novina, a ovoga puta riječ je o aplikaciji "Kalkulacije" načinjenoj u sklopu LoGO! BIZ plaforme. Aplikacija je namijenjena vlasnicima mobilnih uređaja na Windows Phone 8.1  platformi te korisnicima računara sa operativnim sistemom Windows 8.


"Kalkulacija" je jednostavna aplikacija koja će vam pomoći da na osnovu neto iznosa dohotka izračunate tačne iznose svih doprinosa i poreza na vaš dohodak u BiH. Također, aplikacija ima implementirane i dodatne benefite kao što su konvertor valuta i izračunavanje ukupnih putnih troškova.


Glavna opcija "Kalkulacija" je preračunavanje neto u bruto iznose, i to za sve vrste isplata dohodaka, pa tako na primjer možete provjeriti koliki je bruto iznos vaše redovne plate, ali i ugovora o djelu, privremenih povremenih poslova, zakupa fizičkim licima te obračuna naknada za članove upravnog odbora.


Aplikacija ima integrisane sve vrste poreza i doprinosa koji postoje u BiH, a kako biste ih što preciznije obračunali sami možete promijeniti i prilagoditi postavke svih parametra za obračun.

 

logosoft-kalkulacije-02


Kao dodatni benefit u sklopu aplikacije ćete naći i kalkulator valuta, koji koristi podatke sa kursne lista Centralne banke BiH. Također, aplikacija nudi i proračun putnih troškova. Vaše je da unesete stavke kao što su udaljenost do mjesta gdje namjeravate ići, troškovi putarine te cijenu i količinu goriva koju planirate potrošiti. Nakon ovoga, "Kalkulacije" će vam precizno reći koliko novca ćete potrošiti na vaše putne troškove.


Aplikacija je besplatna, a možete je preuzeti  u Windows Store-u za Windows 8 odnosno za Windows Phone je možete pronaći na ovom linku.


Podsjećamo da je LoGO! BIZ platforma IT/komunikacionih servisa i usluga namijenjena kompanijama svih veličina i profila. Izgradite vaš IT na LoGO! BIZ platformi i na jednom mjestu ćete dobiti:razgovore u mobilnoj i fiksnoj telefoniji za 0 KM unutar vaše grupe, brz i pouzdan Internet link, Office365 rješenje licenciranih serverskih i kancelarijskih alata, vrhunsku IT podršku, pristup podacima sa bilo kog mjesta i bilo kog uređaja, Windows telefone i tablete po posebnim pogodnostima.


Kreirajte LoGO! BIZ paket po vašoj mjeri!


Za više informacija o LoGO! BIZ platformi, posjetite ovaj link.

 

(DEPO.PORTAL/aa)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook